Posted by Wysteriia december - 24 - 2010 7:59 9 COMMENTS

Igår fick jag en julklapp från jobbet! En mascara och eyeliner från Isadora :) Det som är så bra med julklappen på jobbet är att vi får välja själva vad vi vill ha ;) Istället för att få något vi kanske inte önskar oss. Perfekt upplägg om ni frågar mig!

Bold Tip Eyeliner : Fräckt tung eyeliner sätter dina ögon i blickpunkten! Flytande eyeliner ger en kaxig, bred kontur. Den diagonalskurna applikatorn möjliggör den perfekta, breda linjen i ett drag. Det supersäkra sättet för felfri eyeliner! Intensivt karbonsvart. • 2 in 1 diagonalt skuren applikator för bred eller tunn linje. • Vattenresistent formulering som sitter länge. • Torkar snabbt. Oparfymerad. Oftalmologiskt testad.
Lash Booster Mascara: Fylliga fransar i ett svep! Ger omedelbart ökad längd och volym. Den innovativa flexibla formgjutna elastomerborsten är försedd med små spatlar som ger supersnabbt perfekt resultat och kammar som separerar och definierar. Lash Booster Mascara är baserad på olika vaxer, vilket ger en cremig, snabbtorkande formulering som inte kladdar ner huden. OPARFYMERAT. KLINISKT & OFTALMOLOGISKT TESTAT. – för undvikande av allergiska reaktioner.
Detta ska bli spännande att testa! Återkommer med recensioner :)
Tags : , Eyeliner, Mascaror, Produkter.

9 Kommentarer till 'Julklapp från jobbet!'

 1. Junitjej skriver:

  Vilken underbar julklapp!
  Vilken eyeliner är enklast att hålla i? Jag vill ha en eyeliner, där man kan hålla så nära som möjligt vid själva spetsen.

 2. Angel skriver:

  Vad lyxigt att få välja själv! Har ni nån prisgräns då också eller? :)

 3. Carina skriver:

  Jag älskar IsaDora’s nagellack, men jag har ännu ej haft möjlighet att testa deras mascaror. Får se ifall jag får någon i julklapp :)

 4. Linda skriver:

  Vi får 400:- i presentkort på jobbet, det tycker jag också är en bra julklapp;)

  Ja asså jag kan nog kalla honom pojkvän fast det är ganska nytt, eller vi har haft ihop det förut också:P

 5. Sanna skriver:

  God jul på dig tjejen !!

 6. Daniela * Neliz skriver:

  Kanon att få välja sina egna klappar så ju! Ser fram imot en recension av dem. God Jul på dig gumman!! :)

 7. Eli [FOTO] skriver:

  Letat efter någon slags sådan eyliner, är den något du kan rekomendera? :)

 8. Jag fick också julklapp – ett parkeringskort och en liten almanacka med Landstinget tryckt på framsidan. Kul jul! ;) Haha. Inte nog med att man slavar för skitlöner, man får ingen vettig julklapp ens ;)
  Kramis

 9. Marika skriver:

  Tack för tipset om eyelinern! Jag väntar med spänning på mitt STORA paket… men förstår att det måste kosta att skicka det med posten. ;-)

Leave a Reply

CommentLuv badge