Posted by Wysteriia december - 2 - 2007 10:59 6 COMMENTS
Idag har vi varit och julshoppat lite i varmen! ;) Jag har kopt en liten sak till Micke och en julklapp till Elin :) Elin var det latt att handla till, enbart att kopa nagot som jag sjalv vill ha da vi har valdigt lika smak pa saker och ting ;) Far hoppas hon tycker om den sen bara ;D Det ar forsta advent idag men det kanns det inte riktigt som! ;) Det ar varmt o fint har! Dock ar det typ julgranar har och dar och dom har julmusik i butikerna, hehe ;D

Imorgon aker vi till Dreamland och solar och badar! Ar tillbaka i Kuta pa Onsdag igen sa nu blir det uppehall ett par dagar for min del! ;) Jag bloggar ju inte sa ofta langre dock sa ni kommer nog inte sakna mig ;)

Lagt upp lite partybilder pa resedagboken.se – Wysteriia nu ocksa! Lamna garna kommentarer dar om ni ar o laser! Ska forsoka lasa nagra bloggar nu o sen hem till hotellet.

Puss o kram :D

Liza, Marit och rosa var fina under julshoppingen :)

Tags : , Wysteriia reser.

6 Kommentarer till 'Julshopping i varmen.'

 1. Martina skriver:

  Mys! Är du brun nu ?=) När kommer du hem?

 2. Malin S skriver:

  åå va avis jag e! :) hoppas du har de bra. Im back föresten, min blogg e uppdaterad ;)

 3. Anna skriver:

  Åh mysigt att få uppleva den sortens julstämning, och så kommer du ju hem väldigt lägligt oxå! Timing! Hoppas allt är bra! Puss

 4. Emelinda skriver:

  På torsdag ska jag kika på en lght åt dig ;)

 5. Emelinda skriver:

  Du, jag funderar på om vi ska lägga ut en annons på Blocket om att vi söker en 3:a centralt maxhyra 6000:-, vad säger du om det? Om du fortfarande är på för ev bo tillsammans? Spara pengar känns som ett bra alternativ :) Isf gör jag mig av med katterna o bara har hundarna.

 6. iRiC skriver:

  hej hopp! har du det bra där nere? :D

Leave a Reply

CommentLuv badge