Klickade hem en present till mig sjäv: mac prep and prime skin.

Klickade hem en present till mig sjäv: mac prep and prime skin.

Det börjar bli ont om faceprimer i min sminkväska och jag har haft en dag då hjärnan har gått i non stop och funderat över framtiden. Då jag får lön på fredag så kände jag att jag har råd att unna mig lite för en gångs skull. Blivit mest budget smink på senaste nämligen och vore ju kul att få testa något som kostar någon krona mer, dessutom så är en primer något som jag behöver. Så här står det om mac prep and prime skin på kicks hemsida : ”En ultralätt lotion med silikon som ger specialeffekter. Lugnar huden, tar bort överflödig glans och jämnar ut rodnad. Förbättrar applicering av foundation eller puder.”

Jag är inte så hemma när det gäller produkter från mac då min ekonomi föredrar dom billigare produkterna så ser framemot att testa denna!

8 svar på ”Klickade hem en present till mig sjäv: mac prep and prime skin.

 1. Ahaa :) du klicka hem den till slut. Kul.
  Får se vad du tycker om den? Jag har bara testat min typ två gånger, gilla resultatet. Men har ju kvar lite av E.L.F primern i en burk, så jag vill göra slut på den först.
  Hoppas den är mer dryg och ger det resultat du vill ha.

 2. Jag undrar lite hur man använder den? Använder man den på ungefär på samma sätt som en ansiktskräm som man tar på innan man sminkar sig? Jag har inte en aning och är därav nyfiken för har hört bra om primer.

 3. ÅÅÅH!
  Önskar verkligen att Kicks skulle shippa till Finland också så jag kunde beställa MAC på nätet.
  MAC finns bara i Helsingfors (600km från Vasa) så det vore så mycket enklare att kunna klicka hem det än att behöva åka så långt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *