Posted by Wysteriia oktober - 13 - 2009 0:36 10 COMMENTS

nu har jag klickat in mig tusentals (bra nära) gånger på facebook, bloggkoll, bland mina kommentarer, hotmail, aftonbladet, bilddagboken och sen börjar jag om…facebook, bloggkoll, mina kommentarer, hotmail, aftonbladet, bilddagboken…och sen börjar jag om igen…facebook, bloggkoll, mina kommentarer, hotmail, aftonbladet,bilddagboken…och sen börjar jag om igen….facebook, eh ja ni kanske börjar förstå hur min kväll har sett ut? ;) Det tråkiga är dock att varje gång jag klickar så har det ändå inte hänt något!

Med andra ord så skiter jag i det här nu och går och lägger mig! ;)

Tags : , Allmänt

10 Kommentarer till 'klick…klick..klickklickklick…klick'

 1. Hilea skriver:

  heh… det är en lekbuss för barn tror jag… den står på ben och är i trä iaf… =)

  Hoppas du lyckade somna iaf=)

 2. Ida skriver:

  Haha, sådär håller jag också på, fast jag kollar inte lika mycket grejor.. ^^

  Ja men hur ser man till det? Borde ta henne till veterinären men det går ju inte när man inte har några pengar.. : /

 3. Sverigetrotter skriver:

  Min sömnlösa kväll ser likadan ut.. suck!

 4. T skriver:

  Hej. Hattarna som visades på Sthlm Fasion Market kommer från Hattboden på Söder..götgatan om jag inte minns helt åt fel håll:) Såg någonstans att du ville veta det, och tittade bara in till dig för att säga det! :) Hade monter bredvid honom på mässan .. :)

 5. T skriver:

  Hej. Hattarna som visades på Sthlm Fasion Market kommer från Hattboden på Söder..götgatan om jag inte minns helt åt fel håll:) Såg någonstans att du ville veta det, och tittade bara in till dig för att säga det! :) Hade monter bredvid honom på mässan .. :)

 6. Dee skriver:

  Usch, det där känner jag igen alldeles för väl. Till slut frågar man sig själv vad fan man håller på med. Suck!

 7. maria skriver:

  Lever du mitt liv?

 8. Ida skriver:

  Ja just det, du frågad om Miche också. Ja vi har träffats i snart 5 år så du har med all säkerhet läst om honom förut! Still going strong : ) Han bor i Lund så det är 65 mil emellan oss. Han bodde här från januari till augusti ”för att testa”, och hade då tagit tjänstledigt från sitt jobb och hyrt ut sin lägenhet i andra hand. Och ja.. det funkade ju bra! Men sen då? Nu vill han att jag ska göra samma sak som han, men jag vet inte.. jobbigt.. jag skulle inte kunna ta mig för lika bra som han, med att skaffa jobb och nya vänner och så.

 9. Emmelie skriver:

  Hahaha, sådär kan jag också sitta – och visst blir man lika besviken varje gång inget händer på någon av sidorna man klickar sig in på!? ;)

 10. Patrik A skriver:

  låter som mina dagar :P

Leave a Reply

CommentLuv badge