Posted by Wysteriia april - 7 - 2014 11:00 4 COMMENTS

1509271_10151944666567827_1731172845_nJajjemen nu är jag tillbaka i Sverige efter att ha spenderat Torsdag-Söndag i Tux Österrike! Otroligt vackert aplerna är alltså! Är väldigt glad att jag följde med dit även om jag inte är någon utförsåkare direkt ;) Vi åkte upp till 3250 m höjd och åkte ner till 1200 ungefär! Vi började lite olyckligtvis med en svart backe så jag vågade knappt ta mig ner! haha ;)

Jag är i Stockholm just nu och våldgästar Maria lite :) Det var ganska länge sen vi sågs så jag kände att det var dags när jag ändå landade på arlanda :) Åker hem imorgon igen efter att ha varit på lite PRbyråer bland annat :)

Jag ska lägga in alla bilderna från alperna i datorn när jag kommer hem så kanske jag kan bjuda på lite bättre bilder från resan än en blurrig instagrambild ;) Jag hoppas att ni andra har haft en underbar helg för det har jag! Åka skidor i alperna – check!

Tags : , , , Wysteriia reser.

4 Kommentarer till 'Kommit hem från alperna!'

 1. lisette skriver:

  åååh jag som väntat på massa bilder =)

 2. Anja Nilsson skriver:

  Precis ses på kraft :)
  Anja Nilsson recently posted…Vackra tulpaner ger vårfeelings.My Profile

 3. Aida skriver:

  Härligt med en weekend-trip :) Har inte varit i alperna men ser fram emot ett besök någon dag.
  Aida recently posted…Recension: Maria Åkerberg Foaming Facial Wash ClearingMy Profile

 4. Anna skriver:

  Åh vad härligt! Lite avis är jag allt ;) Blir förresten jätte glad när jag kommer in på din blogg och ser alla härliga färger! Sååå mysigt :D
  Anna recently posted…Resultat efter 4 månader..My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge