Posted by Wysteriia augusti - 21 - 2011 20:24 6 COMMENTS

Jag har inte tagit med mig jättemycket smink till Paris men tog med mig Forest 84 paletten för att testa den lite under helgens gång :)  Tidigare har jag visat er Precious Pearls från samma kollektion: Forest Groove. Precis som Precious Pearls så tycker jag att Forest är en bra budgetpalett! Jag har bara använt dom två första nyanserna i kvällens makeup dock så nu ser ni inte alla tre. (tänkte fixa swatches på alla senare).

Känner lite mer kärlek till denna än vad jag gör till Precious Pearls. Skuggan i mitten ser ut att innehålla lite grönt irl men när jag väl applicerat den så ser den mest mörk ut, vilket passar mig bättre! Den känns väldigt Wytseriia :)

Här kan ni ser hela Forest Groove kollektionen som kommer ut nu vecka 34!

Nu äntligen ska vi bege oss ut och äta samt ta oss en drink på stan! :) Vi har hållt oss på hotellrummet några timmar då det varit smällvarmt idag! Så nu är det perfekt kvällsvärme! :) Underbaaart!

Tags : , Face of the day, Ögonskugga

6 Kommentarer till 'Kvällens makeup: forest.'

 1. kerstin skriver:

  Superfint på dig! Och vad kul ni verkar ha :)

 2. Linda skriver:

  Jätte snyggt , jag har nu startat 2 nya tävlingar (: med fina priser var gärna med:D

 3. Tess skriver:

  Shit vilken fin sminkning!

 4. SminkElin skriver:

  Superfint ju! Och vad kul att gå på Sephora, jag blir ju inte lite avis ;)

 5. Minna skriver:

  sv: Tack! jag har varit pysslig sedan jag var liten, men när jag kom upp i ålder och de inte var kul att hålla på med piprensare och sånt så gjorde jag inget speciellt pyssligt innan jag började hålla på med smink, naglar och smycken, det är därför jag tycker de är så himla kul :D

 6. […] höstkollektion Forest Groove! Jag har än så länge bara hunnit med att testa Precious Pearls och Forest och av dessa två föll Forest mig en aning mer i smaken färgmässigt :) Alla tre känns som […]

Leave a Reply

CommentLuv badge