laptop.

laptop.

bilden.

ibland känns det som att jag är den enda bloggerskan som fortfarande inte äger någon laptop ;) tyvärr så kommer jag nog inte äga någon inom den närmsta tiden heller men nu ska i alla fall min pappa köpa en laptop som jag ska få låna de 11 veckor som jag ska plugga till mua. jag tar för givet att pappa kommer köpa billigast möjliga eftersom det han gör vid datorn är typ att besöka blocket ;) men det kommer underlätta som bara den att slippa släpa med mig min stationära till borlänge!

pappa tyckte att jag skulle följa med och kolla på en dator men eftersom jag har x antal fler krav än vad pappa har så kände jag att det var nog ingen idé ;) jag hoppas jag kommer ha råd att köpa en egen någon gång i höst istället :)

6 svar på ”laptop.

  1. Tack för ditt snabba svar om hur du blev modell :)

    Ja jag är lite sugen men givetvis har jag ganska dåligt självförtroende och sitter mest och väntar på att någon ska upptäcka mig! :)

  2. Att du inte tagit alla dina presentkort du fått från gratissidor till att köpa en laptop? :P Såklart du ska följa med pappa o välja, han får väl säga en maxsumma så får du spana därefter. Så han inte kommer hem med en mini med usel programvara o jätteliten hårddisk o litet minne :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *