Posted by Wysteriia januari - 2 - 2009 13:29 19 COMMENTS

Med det nya året så brukar det komma nyårslöften till höger och vänster. Folk ska sluta röka, börja träna och sluta äta godis och annat onyttigt. Det måste ju vara de vanligaste nyårslöftena?

Jag tänkte försöka lova mig själv att ta bättre hand om mig själv. Jag är urusel på att ta hand om mig själv. Försöka komma ihåg att äta mina vitaminer (det är brist i min kropp), Äta regelbundet och inte bara två gånger om dagen (något så enkelt som att äta mat måste jag väl klara av?!) ta en promenad då och då (jag älskar ju att ut o gå med min mp3), Gå och sola då och då (mår så mycket bättre då), Umgås mer med mina vänner även om det innebär att jag måste åka till Mora varannan dag och kors och tvärs i hela landet (Ni får ju gärna hälsa på mig med ;P), Åka runt och plåta mer samt lära mig själv att stå bakom kameran (Jag vill bli bättre modell och en duktig fotograf!).

Jag ska helt enkelt fortsätta göra såna där saker som jag redan gör eller som jag helt enkelt borde göra i vardagen.

Har du något nyårslöfte?

Tags : , Allmänt

19 Kommentarer till 'Löften och mål.'

 1. Erik skriver:

  Jag är en av dom som ska gå ner i vikt :)

 2. Erik skriver:

  Oj.. ja. Alla kilon är värdefulla, men 30-40 kg vore optimalt. Lär ju inte gå i år, men det får väl ta tid då :)

 3. Erik skriver:

  Ja, det får du. Jag vet inte själv helt ärligt, men i närheten av 130 :(

 4. maria skriver:

  Jag hade ett förra året, eller två men jag ett misslyckades jag med, så jag har inte orkat komma på nåt i år. Men att ta hand om sig själv låter mycket bra.. Skaffa jobb kanske borde vara ett? :)

 5. Alexandra skriver:

  Jag önskar dig all lycka :D men försök nu att verkligen hålla dina nyårslöften… de gagnar ju dig. OK ? :) bra !

  Mina är att bli vigare (för en gång var jag liksom vig… och det är jag väl nu också, men jag har ändå förlorat lite av min ursprungliga vighet) också vill jag också slå min milen-tid.

 6. Josiee skriver:

  gulledig..tycker du ska skriva till att vara mer i gbg i nyårslöftet med;)puss

 7. Isabella skriver:

  Jag har nåt liknande som du – jag ska må bättre. Jag ska försöka bli en mer positiv person och så ska jag försöka komma på vad jag ska göra av mitt liv, eller i annat fall hitta en roligare sysselsättning "under tiden jag funderar". Lycka till under 2009!

 8. A skriver:

  japp, jag har massa nyårslöften och jag ska hålla allihopa :D godis förbud i ett helt åt förutom på min födelsedag och massa träning.. :) hähä

 9. Natteli skriver:

  Ja jag har några, de flesta bottnar i att ta bättre hand om mig själv och dom runt omkring mig. :) Ska sätta mig ner och skriva ner dom fint på ett papper och sedan rama in dom och sätta upp dom på väggen så att jag blir påmind om dom varje dag! Då borde man inte kunna glömma bort dom i första taget iaf! :P

 10. soffie skriver:

  alltid bra med mål,

  ha en gooo kväll

 11. Maria Sjödén skriver:

  Är väll att gå ner 5-7 kg till så e jag klar sen =)

 12. Elin skriver:

  Det tycker jag låter som bra mål :)

 13. Ingela skriver:

  Japp mina löften eller snarare mål med 2009 är: jag ska ta min examen och bli minst lika vältränad som jag var sommaren 2005. Nu är det bara 5 månader kvar och på måndag drar jag igång igen! Tjoho!

  Kram

 14. Sassy skriver:

  Det där låter som jättebra löften!

  Hoppas ditt kommande år blir underbart!

 15. micklan skriver:

  Har ju redan slutat röka, annars hade jag säkert haft det som nyårslöfte (i år igen haha).

  Jag har samma mål som du faktiskt, att ta bättre hand om mig själv, och sluta tänka för stunden, man måste tänka mer långsiktigt och förstå att det man stoppar i sig nu kommer påverka en föralltid. Nej usch, nu är det promenader och regelbundna tider som gäller!

  Däremot tänker jag inte larva mig med banting och dylikt, utan tänker äta det jag vill, kanske i mindre mängder och inte lika ofta.

  Lycka till raring, kram Micklan

 16. Emma skriver:

  Låter som himla bra mål faktiskt. Tror jag hänger på där.. ska nog ta hand om mig själv bättre!

 17. Heidi skriver:

  Tycker du har ett smart nyårslöfte. Lite som jag. Man ska inte lova guld och gröan skogar åt sig själv. Utan sätta upp realistiska mål som man vet att man kan hålla och som får en själv att må bättre.

  Hoppas du fått en monsterbra start på det nya året. =)

 18. sarase skriver:

  jag gillar verkligen denna bild på dig!

  mm njae hann aldrig skaffa mig några nyårslöften men jag blir gladare av att försöka vara positiv så det e väl ngt jag ska fortsätta försöka med :)

 19. Marte skriver:

  For et herlig bilde!!

Leave a Reply

CommentLuv badge