Posted by Wysteriia februari - 16 - 2010 9:09 10 COMMENTS

Dessa tre produkter verkar vara som gjorda för mig! De finns i Loreals nya serie Studio Secrets som släpptes på kicks 10 februari! Nästa gång jag är i Nordstan så ska jag helt klart titta lite närmare på dessa produkter! :) Jag vet tyvärr inte inom vilken prisklass dem ligger men jag hoppas att priserna känns överkomliga så jag har råd att testa dem! :)

Tags : , Allmänt, Makeup by Wysteriia, Makeup kollektioner., Produkter.

10 Kommentarer till 'loreal studio secrets.'

 1. Blue Velvet skriver:

  Sv; Mmm, det blir en del. Men nu är vi ju fem i familjen!

 2. Kelly skriver:

  Hej rarling! ja, han modellen är i i tv mycket nu för ngn kryssningsreklam :-p sen har han varit för stadium o rätt mycket annat. puss!

 3. vexy skriver:

  tror jag har fotat 3ggr denna vinter. skandal :)
  Tur att jag har lite fotosessioner inplanerade framöver. Men det är ju helt klart roligare att fota när det är lite varmare och grönare ute, inte många modeller (eller fotografer) som vill trotsa kylan titt som tätt.

 4. Julia skriver:

  Den va mkt smarrig! Gjorde den i två omgångar, fick inte nog haha ;)

 5. CC skriver:

  Primers grejerna kostar 195 kr om jag inte minns helt fel. Jag såg de där grejerna i Berlin redan förra våren, men kände lite nja. Som en billigare kopia på Smashbox. För ska du ha en riktigt bra primer är det ju Smashbox som gäller tycker jag :)

 6. Lina skriver:

  Ska prova de nya sakerna, verkar så himla bra! För mig med blandhy också.

 7. CC skriver:

  Men hallå, är du hemma? Du hade ju börjat jobba heltid??

 8. å de ska jag absolut köpa :D deras nya serie verkar bra :)
  Funkar nåt av de primerna eller vet du nån annan att använda till id smink.. När jag använder id’s primer som man ska ha innan man lägger på allt, men huden känns torr sen när man tvättar bort sminket på kvällen :/ så slutat använda den, sitter okej ändå,
  Kram

 9. […] Får ta min promenad in till centrum imorgon istället helt enkelt! :) vill så gärna kolla efter loreal studio secrets anti shine primer! :) hade behövt köpa en ny foundation också då min börjar ta […]

 10. Jag fick hem alla produkterna igår!

Leave a Reply

CommentLuv badge