Posted by Wysteriia januari - 31 - 2011 6:12 14 COMMENTS

För någon vecka sedan så fick jag hem lite prover på lösögonfransar från kkcenterhk.com. Rosa, svarta, bruna och två lite mer udda som nog kommer till nytta när jag ska göra någon mer extrem/trend makeup! :) Jag har inte så många annorlunda ögonfransar så det här ser jag framemot! kkcenterhk.com har i alla fall ett bra utbud och ett 10 pack med fransar ligger på USD$2.80. Dessa skickas från Asien och kom fram till mig utan problem!

Eng: About a week ago so I got some samples of false eyelashes from kkcenterhk.com. Pink, black, brown and two more odd that probably will be useful when I do any more extreme / makeup trend! :) I do not have so many different eyelashes so this, I look forward to! kkcenterhk.com have at least a good range and a 10 pack is USD $ 2.80. These are sent from Asia and came to me without problems!

Tags : , Lösögonfransar, Produkter.

14 Kommentarer till 'Lösögonfansar från kkcenterhk.com'

 1. Ann skriver:

  I vilket syfte har du beställt 10 stycken rosa fransar? :D

 2. Kinn skriver:

  Underbart med fransar! ^^ Jag måste köpa hem ett nytt eget parti. Har ju massa till cloey men jag ska också köpa hem massa 10 pack ^^

  sv: Jag tycker absolut att du ska se den filmen! ^^ Underbaar är det rätta ordet!

 3. Sandra skriver:

  Oh jag älskar lösögonfransar. Brukar bli riktigt fint. Dessa var riktigt coola. Hoppas de blir superbra!

 4. Kashaya skriver:

  Spännande.=) Annorlunda med rosa.

 5. Sanna skriver:

  oj, de va inte lite ögonfransar du fick hem. Va härligt =)

  Allt bra med dig ?

 6. Ann skriver:

  Haha men jag är inte vaken nog att varken läsa eller titta på bilder ordentligt på morgonen :D Mer imponerad över att jag lyckats stava rätt ;)

 7. Josephine skriver:

  Vilka härliga fransar! :)

 8. Angel skriver:

  wow vilka coola :)

 9. WOW vilka grejer, nu är min hemsida uppe så gå gärna ut och kika och tipsa vidare om du har någon som är intresserad av en fotografering eller så ;)

  http://www.kristin-photography.se

  jo jag bor bara 30 min ifrån hallsta så jag kan både fredag och söndag tror jag allt så nått måste vi få ihop :)

 10. Tove skriver:

  Hey! jag kollade på din recension på Elphame o jag undrar om de precious rode 01 och 66 är bra? För jag är lite som bloggerskan Foki, jag vill ha långa o fylliga fransar så ögonen ser stora ut. jag använder alltid stora circle linser till vardags o mina fransar har tagit slut:S så jag behöver nya=) Men kommer det lim med dom också?

  Skulle bli väldigt tacksam om du svarade på dessa frågor=) Kramar Tove^^

  1. Wysteriia skriver:

   Hejsan! Kan inte svara på din blogg? Trodde det skulle gå under notes men fick inte till det :/
   Elphame? Menar du lösögonfransar.se?
   Preciosa Rose 66 tycker jag är riktigt bra och den ger bra längd :) Tror den kanske fungerar bättre för dig än 01 om det är lååånga fransar du söker :) 01 känns inte riktigt lika långa även om dom är riktigt fina på även dom :D

  2. Wysteriia skriver:

   Glömde svara på en sak, nej det kommer inget lim med! :P Jag använder alltid lim från Ardell som man hittar på tex Åhlens :) Kram!

 11. Nicole skriver:

  Hejsan!
  Jag tänkte gå in och beställa, men vart klickar jag vidare för att beställa, lagt det jag vill ha i varukorgen men vet inte hur jag ska gå vidare, letar och letar men hittar inget =(

 12. Nicole skriver:

  Från elphame – lösögonfransar.se

Leave a Reply

CommentLuv badge