Lyssnade på insidan och tog en liten paus ♥

Lyssnade på insidan och tog en liten paus ♥

1459799811293

Jag har skrivit flera gånger i bloggen om min pmds och denna omgången har den varit riktigt jobbig och jag har verkligen haft galet mycket ångest, tankarna har virvlat omkring som tusan i huvudet, jag har haft riktigt riktigt svårt att sova, misskött kosten mer än vanligt och allt annat som brukar tillkomma. När jag tittat mig i spegeln så har jag bara sett en trött, ful och gammal tjej som känt sig ledsen, superseg period känslomässigt. Så det blev en liten ofrivillig paus från bloggen och det är därför jag knappt uppdaterat på senare tid och jag har knappt kollat min bloggmail, det blir liksom något som inte är prio ett. Det brukar gå ganska så bra för mig att ta mig igenom min pmds , att förstå varför jag blir som jag blir är den största hjälpen för mig, men den här gången var det allt bra segt. Jag har i alla fall hållit mig flytande och umgåtts med vänner, skruvat med bilen, tränat och sett till att jag varit social på helgerna!

Ibland behövs en paus från bloggen och denna gången gjorde det mig nog bara gott! ♥ Ska åka på jobbresa Onsdag – Söndag men hoppas på att jag ska ha lite mer krut att lägga på bloggen efter den resan :) Vi ska till alperna och förhoppningsvis inte bryta några ben ;)

Bjuder på några halvsuddiga snapchat bilder i detta lite mer privata inlägg, puss på er! ♥ Ska faktiskt redigera någon bild nu innan jag ska lägga mig, vilket känns underbart att jag känner inspiration inför!

2 svar på ”Lyssnade på insidan och tog en liten paus ♥

  1. Skickar verkligen en megastor bamsekram till dig, jag vet själv hur det känns att inte vara på topp efter en väldigt jobbig tid som jag själv upplevt men nu äntligen börjar det gå och rätt håll igen och jag hoppas att det gör det för dig med Cecilia=). Glöm inte bort att du är en viktig människa för många personer i din närhet, kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *