Posted by Wysteriia september - 2 - 2013 15:25 6 COMMENTS

 • Nashi Argan Oil är en given favorit Augusti månad, jag har redan hyllat den i bloggen tidigare här. Den har gjort under på mitt torra hår!
 • Camomille cleansing oil från the body shop. Jag har nog aldrig tvättat bort smink så här enkelt och effektivt! 210kr för 100ml och recension dyker upp senare.
 • Idun Minerals lipgloss i nyansen Emma – perfekt vardagsnyans, i love it! Tyvärr så är detta ett limited edition gloss (oh ny, why?!) men det säljs fortfarande på eleven.se (annonslänk) Vill ni ser hur det ser ut på mig så använder jag det här.

Tre produkter som är ren kärlek för mig just nu!

Tags : , Månadens Favorit

6 Kommentarer till 'Månandens favoriter – Augusti 2013.'

 1. delinda skriver:

  TBS Camomille-serie är super!

 2. lisette skriver:

  IDUN – EMMA läppglans använder jag flitigt själv. Men att det bara är ett tillfälle parti visste jag inte. Köpte min första för ett par månader sedan. :/ Usch, det är min favorit. då måste jag passa på att köpa hem några.

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Lisette: Det ingick i deras sommarkollektion, men jag hoppas att det kommer komma tillbaka och få ingå i ordinarie sortiment tids nog :) Hoppas måste jag ju iaf ;)

 3. Originalet skriver:

  Så sugen på Camomille-rengöringen av Body shop!

 4. […] aprikos när den är som bäst! Detta glosset är ju en av månadens favoriter så jag tänkte att jag måste swatcha det så ni ser lite mer hur det ser ut! Ett limited Edition […]

 5. […] Ni som faktiskt följer min blogg dagligen känner nog igen denna sedan tidigare, jag hade den som favorit i Augusti 2013 men har fortfarande inte gjort någon mer utförlig recension! Jag kände att det var dags nu då […]

Leave a Reply

CommentLuv badge