Måste köpas: Limitless lip stain & color seal balm från smashbox.

Måste köpas: Limitless lip stain & color seal balm från smashbox.

Tidigare har jag skrivit om Max Factors Lipfinity Lip Tint Pen och jag har två nyanser här hemma. Ni kan se en makeup med ena pennan här. Jag har inte gjort någon recension på dom än men det kommer! Var dock inte den jag skulle skriva om nu ;)

Smashbox har nämligen en liknande variant av ”tuschpennan” men dom har också ett balm i andra sidan av pennan vilket Max Factors Lip Tint inte har så denna från smashbox blir genast riktigt intressant för jag gillar Max Factors riktigt mycket.

Smashbox variant heter ”Limitless lip stain & color seal balm” och smashbox själva kallar detta för en läpp uppenbarelse! Och jag känner på mig redan nu att jag tror dom! ;) Den delen av produkten som ser ut som en tuschpenna ska vara väldigt resistent och sitta i 8 timmar medan balmet i andra änden kan bäras ensam eller över för en mer glänsande touch.

Jag hoppas verkligen att eleven.se kommer få in denna annars måste jag beställa hem denna från usa alternativt tvinga någon vän i en större stad att kika efter den åt mig. Den kostar 23 dollar så vad priset för denna kommer vara i Sverige blir intressant och antagligen lite dyrt men förhoppningsvis värt varenda krona :)

Någon som haft turen att få testa denna redan?

4 svar på ”Måste köpas: Limitless lip stain & color seal balm från smashbox.

  1. Jag såg den idag på hemsidan och blev helt lyrisk. Hoppas också den kommer till Sverige inom kort. Kicks har ju tagit in det mesta senaste åren och så även Eleven men jag håller tummarna för säkerhets skull.
    Annars kan vi kanske sambeställa från staterna om det blir sista utvägen. ;)

  2. Är riktigt sugen på att köpa en, men är alltid så velig när jag väl står där och ska välja färg. Så det slutar alltid med att jag skiter i det. =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *