Posted by Wysteriia augusti - 19 - 2013 15:50 5 COMMENTS

Jag har spenderat hela helgen i Rättvik på en fototräff som jag och min kompis Ingela anordnade lite spontant (och med på tok för lite tid egentligen) men alla som kommer verkar ha haft jätteroligt och vi har fått höra flera gånger att ”vi ses igen nästa år” ;) Jag har haft så roligt och träffat både gamla vänner och lärt känna flera nya!

Det var fotografer, modeller, stylister, frisörer, makeupartister som träffades och gjorde massvis med olika plåtningar ihop! Eftersom alla springer in och ut från samlingsplatsen så har jag svårt att uppfatta hur många vi var totalt egentligen ;) Vi var cirka 32 stycken anmälda i alla fall.

Jag har sminkat till en session och faktiskt hunnit med att vara modell till fyra fotografer! Så mycket har inte jag modellat på flera år men det var verkligen jätteroligt att få stå framför kameran lite igen! :)

Jag har haft systemkameran med mig men plockade tyvärr inte fram den en enda gång så jag har bara några få behind the scene från min mobil som tyvärr inte har världens bästa kamera!

Helgen har verkligen varit ett litet lyckopiller för min del: underbara människor, lusläst Daisy Beauty, massvis med plåtningar, god mat (love restaurang anna i rättvik!), bowling (jag träffade rännan mer än käglorna…;P), massvis med skratt och kreativitet!

Sminket från Isadora ni ser på sista bilden tävlades ut under träffen och vanns av härliga makeupartisten Johanna vars blogg jag brukar läsa så det var riktigt kul att få träffa henne irl!

Tack för all positiv energi ni gav mig denna intensiva helg! <3

Tags : , Bilder., Makeup by Wysteriia, Wysteriia modellar.

5 Kommentarer till 'Måste säga att fototräffen blev lyckad!'

 1. Emma B skriver:

  Måste bara säga att åh vad glad jag blev nu när jag kikade in på din sida och den var full av uppdateringar! Har haft lite abstinens efter din blogg nu när du inte haft internet :D

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Emma B: Hehe har fortfarande inte internet men åker och låna så jag ska kunna uppdatera hyffsat ofta i alla fall ;)

 2. Eva på IsaDora skriver:

  Vad kul att det blev en bra helg! :)

 3. Ann Kykyri skriver:

  Åh vilken underbar lugg du hade på bilden, spännande att få se mer av dina färdiga bilder sen :)

 4. Yoannah skriver:

  Det var en riktigt lyckad helg, det fixade ni kanonbra :)
  Supertrevligt att träffa dig också!

Leave a Reply

CommentLuv badge