[ Min första framsida. ]

[ Min första framsida. ]

Jag visste att jag skulle vara med i veckans Magazin Dalarna men inte att dom skulle använda bilden på framsidan! :) Samtidigt som jag är jätteglad över att jag fått min första framsida så är jag lite småsur att dom använt den på framsidan, jag & Anders trodde nämligen att den enbart skulle vara med som en liten bild i Artikeln om mig. Men det får Anders sköta som han vill, han som har rättigheterna till bilden.

En annan väldigt dum sak är att dom stavat min bloggadress fel i artikeln. Artikeln handlar ju främst om min blogg och dom stavar min bloggadress fel? Ironiskt va? ;)

Oh well, jag har fått min första framsida någonsin. Ska dock maila dem och be dem ta med min rätta bloggadress i nästa tidning. Jag hade ju hoppats på lite nya besökare men vette tusan om dom kommer hitta till min blogg nu ;)

Fotograf: Anders
Mua: Sarah Maria
Modell: Jag

22 reaktioner till “[ Min första framsida. ]

 1. coolt gumman:)grymt ju fast ni borde nog ta ett snacka med dom om dom har gjort det "utan att ha lov", grymt snygg bild btw!:)

 2. Det var som faan =)) hahah

  Jo en bild kommer väl så snart jag har möjlighet men det är en ganska tråkig färg kan man säga =) i alla fall om man jämnför med det tok oranga =))

  haha

 3. åh, tack vad snäll du är! :) vilka är det du modellar för? beundrar din blogg, gillar att du är annorlunda :)

 4. Grattis till din första framsida ;) Hoppas du kan roa dig nu när Anders åker hem :P Tycker fortfarande att ni skulle vara (är) så söta ihop. hihih. ;P

 5. Ja det tog ju ett litet tag att hitta bloggen eftersom dom skrev fel adress!!

  Men det är ju tur att det finns sökmotorer på nätet!!

  Kram kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge