Min första modellbild!

Min första modellbild!


Modell: Sandra W. Fotograf: Jag :D

Här är min allra första modellbild. Gissa om jag är nöjd! Jag hade aldrig kunnat göra det utan Sandra och Anders hjälp dock, Tack så jättemycket! :) Anders lånade ut en blixt samt hjälpte mig vid vår korta plåtning och sedan har han visat mig jätte mycket i photoshop! Verktyg, hur man jobbar i lager o kurvor o allt möjligt :D Känns som jag har lärt mig massor idag verkligen! :) Kommer nog träna på någon mer bild på Sandra så det kommer mera! ;)

Vad tycker ni om bilden? Jag hoppas ni gillar den för själv är jag sjukt jäkla nöjd! ;) Inte illa för en total nybörjare som mig va?! :D Tack Anders & Sandra <3

55 svar på ”Min första modellbild!

 1. Du e ju fan bättre än mig. Vad superduperdålig jag känner mig nu ^^

  Ang håret blev det liiiite rosa på sina ställen. Syns dock inte i kameran

 2. Mmmm Inte illa av en newbee :) Neh skoja bara lite, Jag hade aldrig fixat att retuschera den bilden lika bra som du. Naturbegåvning minsann. Grattis till din 1a bild av många.

 3. Åh så skoj att få se, den blev ju riktigt bra! Jag skulle tro att det är många andra fotografer som hade en väldigt mycket sämre första bild :D

 4. Jättebra bild tycker jag – jag hade nog velat ha bilden lite ljusare så den andra ansiktshalvan(den som inte syns nu)ochså syns lite mer, men ändå samma ljusskillnad om du förstår hur jag menar

 5. jättejättefin! du är sjukt duktig! och modellen är ju jättesöt! mer av henne vore kul.

  ha de fint o trevlig helg!

  Kramkram//smula

 6. Blev ju jättebra bild..lovande fotograf:)kul att lära sig fota och photoshop finns ju massa tillfällen man kan få agerar som fotograf då:)

 7. Bilden blev ju riktigt bra! Tycker det är snyggt med skuggan i halva ansiktet. =)

  Jag tycker absolut att du ska kolla om vi har någon väska du vill ha. Du säger bara att du ska ha den på kompispris från Frida i Helsingborg. De kommer då att motringa till min kassa. =)

 8. SHIT vad du är duktig! Tagen med din nya kamera? Mäktig förstabild verkligen, finns ju fotografer på MB som fotat hur länge som helst som inte slår denna. Girrrrl, you got sum talent!

  PS: Fota mig nåndag ;D

 9. Vet inte om min kommentar kom med för när ja skulle klicka på "skicka" så kom det fram "Sidan kan inte visas" Jag skrev iallafall att jag tyckte bilden va grym och att jag är impad på dig gumman!

 10. Jäkligt bra jobbat gumman! <3 Du har ju redan talang för det där =) Tänk dig då hur det kan bli med tiden? :)

  Får jag boka upp mig för en session med dig? ;P

 11. Snygg =) Gillar bilden mycket. Skönt att ha någon som är så van som kan förklara o berätta massor =) Ser fram emot att få se fler av dina bilder =)

 12. Bilden var jätte finb, du är duktig, och du måset ha talang för det där ;) Gillar det att halva ansiktet är mörkt.

 13. inte illa pinkat det där hörru! :D fast lite fusk att du fick hjälp ;P. Vi andra har ju lärt oss själva :P.

  haha, men dåå :P. men detta skulle vara skräcktema i en skog/på ett fält med dimma ^^.

 14. Skitsnyggt! Verkligen hur bra som helst! :) Fortsätt sådär så är du snart både fotograf och modell. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *