Posted by Wysteriia februari - 6 - 2014 17:00 8 COMMENTS

Dessa godingar står här hemma och väntar på att jag ska börja testa dom! Mina tre sjukor jag haft på raken har gjort att jag inte riktigt har orkat påbörja några jätteprojekt när det har kommit till att testa produkter de senare månaderna, tyvärr! Men nu börjar jag känna att det är dags att byta ut några hudvårdsrutiner mot denna cleansing gel, dagkräm och olja samt bb cream (hoppas på att nyansen ska se bra ut på!). Det är inte ofta jag ser framemot att prova på nya hudvårdsprodukter så mycket som jag gör med dessa, jag hoppas på underverk! ;)

Sen måste jag passa på att tipsa er om en tävling på Facebook (jag deltog precis själv, vill så gärna prova!) där man kan vinna Glycolactic Radiance Renewal Mask som ett flertal bloggkollegor till mig har recenserat och verkligen hyllat! Grymt nyfiken på den!

Så, efter min helg i Stockholm så tänker jag säga helloooo till dessa produkter från REN Skincare! :)

Tags : , Hudvård

8 Kommentarer till 'Min hud ska få prova på hudvård från REN!'

 1. Molkan skriver:

  Jag har använt REN Ultra Moisture Day Cream nu ett tag och jag gillar den väldigt mycket :)

 2. cissi skriver:

  Har själv Rens produkter. Köpte på eleven.se och har blivit så positivt överaskad! De verkligen känns som de läker min hud på ett otroligt vackert sätt samtidigt. Allt är så rätt med dessa produkter. Oljan är WOW!!!!! Skall bli kul o se vad du tycker. Cissi

 3. maria skriver:

  Bb-cremen har jag testat och gillade, men vet att syrran inte gillade den alls.. Ska bli kul att höra vad du tycker!

 4. Anki Engström skriver:

  Åhh lyllos;)Skulle gärna prova dom jag med, ska ta mej råd nångång.
  Ska bli kul att läsa sen vad du tycker om dom.

 5. Malin skriver:

  Den där rengöringen är den bästa jag provat! :D

 6. Camilla skriver:

  Men, den där stod jag och stirrade på, på apoteket idag! Tänkte jag ska lägga till listan att prova efter nuvarande serie! :)

 7. kerstin skriver:

  Blir jättespännande att höra vad du tycker!

 8. Ingrid skriver:

  Hej! Verkligen tack för tipset om denna tävling. Idag när vinnarna presenterades så tänkte jag att det är nog inte ens någon idé att öppna inlägget, men det gjorde jag och jag hade vunnit. Det här blir verkligen föräldraledighetslyx :)

Leave a Reply

CommentLuv badge