Min hud ska få prova på hudvård från REN!

Min hud ska få prova på hudvård från REN!

Dessa godingar står här hemma och väntar på att jag ska börja testa dom! Mina tre sjukor jag haft på raken har gjort att jag inte riktigt har orkat påbörja några jätteprojekt när det har kommit till att testa produkter de senare månaderna, tyvärr! Men nu börjar jag känna att det är dags att byta ut några hudvårdsrutiner mot denna cleansing gel, dagkräm och olja samt bb cream (hoppas på att nyansen ska se bra ut på!). Det är inte ofta jag ser framemot att prova på nya hudvårdsprodukter så mycket som jag gör med dessa, jag hoppas på underverk! ;)

Sen måste jag passa på att tipsa er om en tävling på Facebook (jag deltog precis själv, vill så gärna prova!) där man kan vinna Glycolactic Radiance Renewal Mask som ett flertal bloggkollegor till mig har recenserat och verkligen hyllat! Grymt nyfiken på den!

Så, efter min helg i Stockholm så tänker jag säga helloooo till dessa produkter från REN Skincare! :)

8 svar på ”Min hud ska få prova på hudvård från REN!

  1. Har själv Rens produkter. Köpte på eleven.se och har blivit så positivt överaskad! De verkligen känns som de läker min hud på ett otroligt vackert sätt samtidigt. Allt är så rätt med dessa produkter. Oljan är WOW!!!!! Skall bli kul o se vad du tycker. Cissi

  2. Hej! Verkligen tack för tipset om denna tävling. Idag när vinnarna presenterades så tänkte jag att det är nog inte ens någon idé att öppna inlägget, men det gjorde jag och jag hade vunnit. Det här blir verkligen föräldraledighetslyx :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge