Posted by Wysteriia januari - 25 - 2012 17:54 2 COMMENTS

Nu när jag var i Stockholm så gick jag & maria och såg filmen ”my week with marilyn”. Jag vet faktiskt inte mycket om Marilyn Monroe även om man kanske tror det då jag älskar hennes klassiska makeup med eyeliner och röda läppar. Men efter att ha sett denna filmen så är jag väldigt intresserad av att läsa mer om henne. Hon verkar ha varit en väldigt sorgsen person. Jag tänkte jag skulle kolla upp om biblioteket här hemma har boken med hennes anteckningar ”Fragment” och kanske någon annan bok om henne.

Filmen My week with Marilyn visas ur Colin Clarks synvinkel och filmen är baserad på hans bok The Prince, the showgirl and me. Egentligen händer det väl inte så jättemycket i filmen men jag gillade den och tycker att michelle williams gör en bra marilyn monroe. Filmen lyckades ju göra så jag vill läsa om Marilyn, väckte ett intresse hos mig om henne som person så jag måste väl ändå säga att filmen föll mig i smaken :)

Tags : , TV / Film / Musik.

2 Kommentarer till 'My week with Marilyn.'

  1. Jessika James skriver:

    Den vill jag se :) Älskar allt med henne. Hon är så vacker.
    Men sorglig :/

  2. BEAUTY SECRETS skriver:

    Jag ÄLSKAR Marilyn!<3 Jag kan starkt rekommendera boken Inside Marilyn av John Gilmore men framför allt boken Blonde av Joyce Carol Oates. Och du måste se filmerna Some Like It Hot och The Seven Years Itch!!:)

    Jag måste snart gå och se denna film. Verkar väldigt intressant!:)

Leave a Reply

CommentLuv badge