Posted by Wysteriia juli - 21 - 2014 0:12 9 COMMENTS

_MG_3196_MG_3177

Exotic från Kicks egna makeupmärke är en riktig BAM nyans som jag älskar! Jag har inte hunnit använda läppstiftet ute på ännu men efter att jag testat det lite snabbt enbart för att kunna ta en bild så misstänker jag att hållbarheten kommer vara riktigt bra för det var tametusan svårt att få av! Haha! Det räckte inte att bara ta ett papper och torka bort det utan färgen satt! Så detta ser jag framemot att prova en sommarkväll här framöver :)

99sek kostade det och säljs hos kicks.se (nääähä? :P) men just nu så verkar Exotic ha fel visningsbild på hemsidan, alla läppstiften verkar ha det? buggelibugg!

Tags : , Lipgloss/Läppstift etc

9 Kommentarer till 'New in: KICKS Cream Matte Lipstick – Exotic.'

 1. Lackert skriver:

  Härlig färg som passa dej bra
  Lackert recently posted…I don`t give a rotterdam!My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Åh tack så mycket, gillar den massor! :D

 2. Honi skriver:

  Mycket tjusigt på dig!
  Honi recently posted…FOTD – PeachluxeMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Tack :D <3

 3. Lotta skriver:

  Vilken härlig färg! Mycket snygg på dig! Jag måste kolla in dessa läppstift!
  Är det bra med dina läppar nu?(från det ena till det andra). Tack för tipset att det kan vara bivax som är boven i dramat. Jag håller fortfarande på och testar vad jag tåler/inte tåler. När jag nu lusläser ingredienser upptäcker jag att bivax finns i nästan allt, även vanligt lypsyl. Men det finns både vitt och gult bivax om det nu är nån skillnad. Har lyckats hitta ett cerat utan både bivax och sheasmör; Aco Face från Apoteket.
  Härligt kunna använda läppstift igen iallafall!

  1. Wysteriia skriver:

   Tack så mycket :D Och ja det tycker jag! Jag blev väldigt förvånad över hur täckande och hur bra det verkar sitta :) Supernöjd med mitt köp :)

   Jag bara gissar på bivax…för det är väldigt ofta med när jag reagerar. Kan ju vara någon annan ingrediens också, klurigt det där! Jag håller mig borta från naturliga nu i alla fall för det är alltid naturliga lip balms som detta verkar hända med :(

 4. lisette skriver:

  åh, vad fin färg. :) Kanske man ska testa.
  lisette recently posted…Semestern är i full fart.My Profile

 5. Wow, både dina vackra läppar pch färgen!!!

  1. Wysteriia skriver:

   Åh men tack :D

Leave a Reply

CommentLuv badge