Posted by Wysteriia april - 30 - 2010 13:15 23 COMMENTS

Ni som känner mig eller som följt min blogg en längre tid vet att jag gillar my little pony. För några år sedan så samlade jag på My little pony och jag hade ett ganska stort gäng! De ovan är dem jag har kvar. (de två små som sitter är inte mlp men jag hade dem som liten) Jag vet inte varför men tillslut började jag sälja av min samling och för pengarna så tog jag en shoppingresa till Milano! Dem jag har kvar är dem jag hade som barn + några egna favoriter!

När jag var liten så var Baby Firefly min favorit bland mina mlp men på den tiden hette hon Fladder ;) Till vänster ser ni min barndoms Baby Firefly (lite sliten) och till höger samt bilden ovanför är Baby Firefly & Firefly som jag köpte till samlingen. Dessa kunde jag inte sälja av då Baby Firefly som sagt var min favorit.

Jag var även så nördig att jag köpte in en och samma MLP fast i olika versioner. Det här är Baby Lemon Drop och hon finns i flera versioner från olika länder,här ser ni skillnaden på dropparna. Hon finns även i en tredje version, en tysk där hon håller huvudet annorlunda.

Det var främst generation 1 jag samlade på, det är dem från 80-talet och tidigt 90-tal. Under 90-talet kom andra my little ponys som såg ut på ett annat sätt och kallas generation 2. Nu under 2000-talet så har det till min stora förtjusning kommit en generation 3 och det är av en av dessa my little ponys som mitt nick Wysteriia kommer ifrån ;)

Jag sa ju att jag har en liten nörd inom mig ;)

Så får ni för er att ni vill göra mig glad en dålig dag. Ge mig något med en my little pony generation 1 på så skiner jag som en sol, haha! ;)

Tags : , Allmänt, Bilder.

23 Kommentarer till 'nörden inom mig.'

 1. maria skriver:

  Underbart! Den där Firefly hade min kusin en stor variant av, alltså ingen baby. Och den med dropparna känner jag oxå igen. Hon kanske hade en sån med. Vad heter den vita med rosa man på översta bilden? Den står ganska långt till höger! Har den jordgubbar på sig? Tror syrran har en sån..

 2. Emmah's Closet skriver:

  åh vad man får flashbacks :) fladder var också min favorit ;) hihi

 3. pelle skriver:

  OJ! 80-talsflashback från syrrans leksakssamling!!

  ;)

 4. Maria S skriver:

  Dina gamla små hästar som e favvos hade jag med ;) barnen har dem nånstans nu ;) även en vit häst stor med glitterblå på & en ljusrosa. Kan se om jag hittar dem sen så får du se hehe

 5. Erika skriver:

  Åh, så roligt att se. Jag är ju också gammal mlp nörd.
  Har hela samlingen kvar. Jag har funderat några gånger på om jag ska sälja men det tar emot så än har det inte blivit av.
  Får ta och fota den någon gång =)

 6. Åhååå vad fint, du väcker barndomsminnena till liv i mig! Jag var också en jätte ponny-samlare men sen la jag av och Spice Girls blev det jag verkligen var brutalt besatt av :D

  Hur har du det hemma nu?

 7. simone skriver:

  Några av dem ovan har jag med, fast de har tappat doften på bakdelen där, märkena doftade så gott av bär i början :D Ska du förresten till Nellys outfit awards på push ikväll? :)

 8. Emelinda skriver:

  Ohhh den där ljuslila med blå man och vingar i mitten har du fått av mig va? :)

 9. Nostalgi på hög nivå! Just dem du har kvar lekte jag själv mkt med när jag var liten. Min kusin hade också värsta samlingen..
  Såg du länken jag länka till dig om MLP? Den nya versionen hehe.

  Hoppas du får en fin kväll sötis!

 10. bitte skriver:

  fan det är ju gulligt inte inte nördigt. Hade gärna fått nån av mina gamla men hmm kom på att jag lekt sönder alla min leksaker=)

 11. Malin skriver:

  Jag hade flera av de där…men som sagt ingen kvar……….

 12. Kashaya skriver:

  Baby lemondrop har jag med.=) Fast jag tror inte mina som jag hade när jag var barn är så fina….

 13. svar: aw det är bra tack :) hur är det själv?

  Hur firar du valborg? Massa kramar

 14. Ann skriver:

  Oj jag har ingen aning om vilken version av mlp jag har, jag måste nog kika :) Ja, du är lite nörd ;)

 15. fifi skriver:

  Åh, My Little Ponies i massor, så himla underbara!
  Och Fire Fly som jag har på armen :)

 16. Mashiara skriver:

  Jag samlade ihop alla mina barbie som jag sparat sen jag var liten och gjorde ett litet ”familjefoto” av för ett tag sen. http://mashiaraa.blogspot.com/2010/02/fyllt-pyssel.html
  Mina Mlp har försvunnit någonstanns vilket är synd…

 17. Haha! Det där är ju sött om något. ;)

  Och Japan, eller hela Asien i sig, är underbart! Jag vill besöka många länder och världsdelar. Men just Asien kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Tror jag vill bo där i framtiden. Jobba som kirurg på Bangkok-Phuket Hospital (ett världsledande sjukhus) skulle vara något. :D

 18. mumari skriver:

  Åååh! Jag älskade My little pony!
  Jag lekte aldrig med dockor och Barbie, utan det var mlp som gällde istället :)
  Jag har några kvar, men många har tyvärr kommit bort.

 19. jag gillade aldrig MLP särskilt mycket men hade ett litet hus, ett sällskapsspel och tiotalet häsar..gillade enhörningen med regnbågsfärger samt den orangea med äpplemönster mest.

 20. pelle skriver:

  Hahah, jag kan förstå att du tyckte det ;)

 21. bitte skriver:

  Jo jag och mina syskon lekte rätt våldsamt med våra leksaker. Typ dockorna klippte vi upp och gjorde plastiikoperationer på å sånt hahah.

 22. viktoria i norr skriver:

  Har en jättesamling i förrådet hos mina föräldrar. Gissar på kring 40 hästar, slottet, skola, balettakademi, spiltor.. Ja, u name it. Dock lever jag fortfarande med ångesten över att som barn någongång ha snaggat min Majesty… :S

 23. viktoria i norr skriver:

  Sv: Haha, eller hur?! Jag och mina MLP.. Har sparat dem alla, så mina framtida barn nångång ska få dem. Om jag inte får ännu mer ångest, och inte klarar av att skiljas från dem, haha. :)

Leave a Reply

CommentLuv badge