Posted by Wysteriia juli - 18 - 2017 20:15 5 COMMENTS

Maybelline Master Fix Setting Loose Powder är det jag använt på senare tid! Jag har fått det i ett pressutskick och sen blev det liggandes tills jag kollade på Stilbloggens youtube klipp där hon nämner detta – blev nyfiken – och nu är det en favorit!

Det här pudret är verkligen ultralätt i konsistensen! Det följer inte med någon applikator (typ puderpuff) men jag är van att fästa löspuder genom att trycka på det på huden och sedan borsta bort det överflödiga, så det är så jag gör med min beautyblender atm och tänker hela tiden att jag måste köpa nya puderpuffar! Jag tycker att det fungerar bäst att applicera löspuder på detta sättet och det fungerar superbra med Master Fix Setting Loose Powder! Jag har inte provat att applicera den riktigt med enbart att svepa på mig det med en borste eftersom pudret är så otroligt lätt så upplever jag det själv att jag gärna vill ”sätta” produkten genom att mer trycka på den och sen svepa bort överflödet.

Hållbarheten beror lite på vad jag gör under dagen men om jag stressar på jobbet så känner jag faktiskt inte behovet av att pudra igen! Det är ibland jag blir blank på näsan men that´s it än så länge!

99kr och säljs bland annat hos kicks.se & lyko.se (annonslänkar)

Tags : , Favorit produkter, Puder/Foundation

5 Kommentarer till 'Ny budgetfavorit: Maybelline Master Fix Setting Loose Powder'

 1. Maria skriver:

  Men blir man inte hit i ansiktet. Förstår inte riktigt hur detta puder fungerar?

  1. Wysteriia skriver:

   Nej, det blir transparent på huden 😊

 2. Maria skriver:

  Skulle stå vit i ansiktet.

 3. Maria skriver:

  Ok förstår då provar jag det. Ha det fint. Tack.

 4. Maybellines smink brukar vara riktigt bra. Min dagliga foundation är av det märket :) Kul att du uppdaterar mera igen<3
  Daniella Chanelle recently posted…EttfemnioMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge