ny frisyr – nytt ansikte.

ny frisyr – nytt ansikte.

de två översta är fotade med blixt och de två undre utan, men jag står vid fönstret för maximalt ljus.

jag har ju alltid haft lugg förut men nu vart det X antal månader sedan jag klippte mig så har ju alltid haft luggen uppsatt. shit så ovant att ha lugg igen, haha ;) känns som att jag fick ett helt nytt ansikte? haha. och är det bara jag som tycker att mitt hår känns mycket mörkare? på övre bilderna ser det ju nästan svart ut? haha ;) kommer nog ta några dagar innan jag vänjer mig :) dessutom har jag klippt av cirka 10 cm vilket inte ens syns, haha! :P

Vad tycker ni? Blev det bra? :)

29 svar på ”ny frisyr – nytt ansikte.

  1. Svar: Av de ”seriösa” märkena som man inte köper på ICA osv så är de billigast :) Ekologiskt också ju, så inget skräp i :)

  2. Det där blev väl fint? :D Du måste ju ha så sjukt långt hår! En annan lever på exstensions för att få längd (och fyllighet) hehe.

    Ja, det jobbet kan nog vara kul! Hoppas jag klarar det bara ;)

  3. Helt sjukt att du kan klippa av TIO CENTIMETER utan att det märks! Tänk om man hade det så… Jag tycker att du är supersnygg i luggen. Ett riktigt bra klipp! :)

  4. Det blev ju jättefint! :D Önskar att jag kunde ha lugg, men jag har så lockigt, så då får jag platta den varje dag :( (hej, jag är lat?) Haha.

  5. Skitsnyggt!!!
    Åh tänk om man hade det så att man klipper 10 cm o det inte märks. Det ska du vara riktigt stolt över, få förunnat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *