Nya prylar till mig! ;)

Nya prylar till mig! ;)


Bilder från Oduimclothing och asos.

Idag har jag fått hem en underbystkorsett från Dorion som jag ska få köpa av henne! :D Som jag har längtat efter att få äga en sådan! :) Dom kostar väldigt mycket så nu när jag har fått köpa den billigare av Dorion så känns det superbra! :D Måste köpa på mig någon mer längre fram i någon roligare färg också :) *love love* Sedan beställde jag hem 2 hattar från asos som ska användas framöver vid plåtningar :) Måste ju passa på medan det är rea ;) Coolt att bära vid fest också kanske? ;)

Jag känner mig som ett barn på julafton…hihi ;)

7 svar på ”Nya prylar till mig! ;)

 1. Hehe, okej. På så vis :)

  Kan du inte berätta för mig i smyg då? :P

  Man tror ju att man får veta allt som händer, så rätt vad det är dyker det upp en "han" och då funderar man ju hur det gick till :)

  Hoppas det blir bra hursom! :)

 2. Ahaa så du klicka minsann hem hattarna ;) Sweet! Visst är det en fin lycka man har inombords när man klickar hem nåt man vill ha? :)

  Jobbigt med nyår. Du får väl komma ner till Västerås och fira med mig. Jag ska nog inte äta mat för flera x hundra ;) hehe

 3. Hehe, lite ironisk var jag med det men samtidigt så var det ju ändå sant hehe. ;) Klart du hittar nå fest att vara på :) Jag känner dock att jag orkar inte arrangera mig i år.. tar det som det kommer :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *