Nyhet: Anti Shine Mattifying powder från Isadora.

Nyhet: Anti Shine Mattifying powder från Isadora.

Denna nyhet från Isadora hittar ni redan i butik till ett pris av 129kr men har ni tur så kanske dom finns till specialpris nu i början! Jag har sett dom på Lindex för 99kr bland annat :)

Jag älskar Isadoras kompaktpuder och jag misstänker att detta också kommer falla mig i smaken :) Detta puder ska ge en matt finish och passar perfekt till oss med en fet t-zon! Den har oljeabsorberande egenskaper och den ska vara fuktgivande. Dessutom så har den SPF15! Denna passar för normal till fet hy så inget för er torrisar ;)

Jag har fått produktprover på nyanserna Matte Blond 30 och Matte Mocca 32. Matte Blond är den ljusa nyansen av dom båda och den jag kommer testa själv! Jag använder alltid ljusare puder då foundations oftast är för mörka till min hy och då är ett ljust puder ett smart sätt att ljusa upp min foundation så den passar mig bättre :)

Har ni hunnit testa detta kompaktpuder redan kanske? Jag tror och hoppas att detta kommer passa mig perfekt då jag gillar deras Oil Control Compact powder väldigt mycket, jag hoppas att Anti Shine Mattifying powder är lika bra om inte bättre ;)

4 svar på ”Nyhet: Anti Shine Mattifying powder från Isadora.

  1. Sv: Tack så mycket! :)
    Jag har en helgalen frisör som faktiskt vågar klippa när jag säger ”gör vad du vill”. Eller okej, jag behöver inte ens säga något längre :P

  2. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely useful information specially the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *