Nyhet: CCS Sanna Kallur Edition!

Nyhet: CCS Sanna Kallur Edition!

CCS Sanna Kallur

CCS Healthcare har tillsammans med friidrottaren Sanna Kallur tagit fram två nya produkter som ska passa extra bra i träningsväskan! Varför dom passar extra bra i träningsväskan? Jo det ska jag berätta!

CCS har tillsammans med Sanna Kallur tagit fram en formula med mentol och gurkextrakt som ska verka svalkande på huden och med en doft som ska passa både kvinnor och män!

CCS Sanna Edition Duschgel

Milt rengörande gel som kan användas utan att torka ut huden. Mentol och gurkextraktet svalkar! Har en fräsch doft med inslag av melon, apelsin, äpple och näckros! Doften är väldigt svag enligt mig och den har en superskön svalkande effekt! 59sek för 20ml.

CCS Sanna Edition Hudlotion

Intensivt återfuktande och gör huden mjuk och smidig. Denna innehåller också de svalkande produkterna mentol och gurkextrakt men även sheaolja och karbamig som ska mjukgöra och återfukta! Denna har samma doft som Duschgelen, alltså: melon, apelsin, äpple och näckros! Även denna är väldigt mild i doften och svalkar vid applicering! 69sel för 200ml

CCS Healthcare har sin fabrik i Dalarna så jag tycker att samarbetet med dalkullan Sanna Kallur är en självklarhet och riktigt roligt! Det känns som 2 produkter som kommer fungera suveränt för både killar och tjejer samt doftkänsliga!

Jag har haft äran att få vara där och göra handkräm 2012 – är det så länge sen?!?! :O Är ni nyfikna på hur det var så finns inlägget här!

3 svar på ”Nyhet: CCS Sanna Kallur Edition!

  1. Men gud vilken härlig blogg du verkar ha. Underbara produkter, här kommer jag titta in flera gånger, jag älskar tips. :D

  2. De fick följa med mig till gymmet imorse och jag gillar dem! Tycker dock att gurkdoften lyser igenom lite. Men de gör sitt jobb och supersnygga är de också!

    ÅH, det är typ nästan min dröm att få åka till CCS fabrik och göra egen handkräm, även om jag fick testa lite smått på Daisy Beauty Expo. Vore verkligen superhäftigt! :)

    1. Det vi gjorde på DBExpo var inte i närheten av hur det var HOS CCS..där fick vi ju koka krämen i sig :D :D SÅ KUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *