Posted by Wysteriia februari - 12 - 2014 10:00 5 COMMENTS

Isadora har nyligen lanserat den nya mascaran Volume & Curl!

Tub-teknologi – Speciella flexibla polymerer formar små tuber kring fransarna för maximal volym, böjd effekt och hållbarhet. När mascaran appliceras fäster tuberna runt fransarna som ett hölje och gör att mascaran inte rinner, kladdar, flagnar eller klumpar sig. Mascaran tvättas enkelt bort med varmt vatten, ingen ögon make-up remover krävs!

Volume & Curl effekt – Kombinationen av den specialutvecklade borsten och formulan lyfter och formar fransarna samt ger volym.

Den böjda borsten – Den böjda borsten har en formande pushup-effekt.

Kostar 149sek och finns i nyanserna Black och Black Brown.

Har du hunnit testa Volume & Curl? Vad tyckte du?

 

Tags : , Mascaror

5 Kommentarer till 'Nyhet: Volume & Curl från Isadora!'

 1. Den ser riktigt spännande ut :) borde ge den ett försök!

 2. Ellen skriver:

  Ååh jag är så nyfiken på denna! :D jag kommer jämnt och ständigt på att jag har liknande smak som du vad gäller mascaror (och foundation och läppisar!) så dina ord litar jag blint på haha! Väntar med spänning på recension ;)

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Ellen: Hahaha nej gör du? :D Det måste ju betyda att jag gillar sånt du skriver om ;) Visst är det bra när man hittar igen bloggare med liknande smak, det blir så mycket enklare att köpa produkter då när man är osäker, haha :)

 3. Anna skriver:

  Meeeeen fröken Cilla, testa den där mascaran nu.. Vill ju veta om det är en ny mascara för mig eller inte :P hehe.. Säger som Ellen, vi har liknande smak även där :)

  1. Wysteriia skriver:

   Har börjat testa den för din skull ;) Men nja..ingen fullpott enligt mig :P Recension kommer!

Leave a Reply

CommentLuv badge