Posted by Wysteriia februari - 14 - 2012 16:55 5 COMMENTS

Tidigare så gjorde jag ett inlägg om en del nyheter från e.l.f och nu ska jag testa fyra av dom! :) Skuggorna sea blue, totally teal & purple passion samt glitter gloss i nyasen Twinkle pink!

Sea blue, totally teal & purple passion är swatchade utan primer. Helt ok pigmentering faktiskt :) Kan nog bli mer drag i dom med en primer under :) Jag tycker Totally Teal ser sååååå jäkla fin ut! Den kommer jag nog testa först bara för det :) Dessa kostar 37kr styck och ni hittar dom här.

Glosset Twinkle Pink är ett glitter gloss i en rosa nyans, har en svag behaglig doft! Kommer självklart visa upp den på läpparna i samband med någon makeup så fort tiden finns :) Kostar 37sek och ni hittar det här.

Om jag inte försover mig imorgon innan jobbet så ska jag se till att testa Totally Teal redan imorgon :)

Vad tycker ni om nyanserna? :)

Tags : , Lipgloss/Läppstift etc, Ögonskugga, Produkter.

5 Kommentarer till 'Nyheter från e.l.f har landat hos mig!'

 1. Kashaya skriver:

  Fina färger på skuggorna faktiskt.=)

 2. Sandra skriver:

  Gillar dom skarpt :)

 3. delinda skriver:

  vilka läckra blå nyanser!

 4. […] I Tisdags visade jag er tre nya skuggor från e.l.f och detta är en av dom: Totally teal. Snygg va? :) Till och med fått komplimanger på jobbet idag så inte bara jag som gillar denna skuggan! :) […]

 5. […] Tidigare fick jag hem lite nyheter från e.l.f och jag har fortfarande inte visat upp hur glosset ser ut på men här har ni Twinkle Pink! Det ser väldigt rosa ut i förpackningen men på läpparna är det en väldigt diskret färg med skimmer! Jag gillar det och älskar doften på det faktiskt, hehe! En svag söt doft :) cirka 37sek hos e.l.f – direktlänk. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge