Posted by Wysteriia april - 24 - 2013 20:16 4 COMMENTS

I Aguatic Trend Colors som redan ska finnas i butik hittar vi dessa fem nya nyanser på Isadora Wonder Nail: Poseidon, Scuba Blue, Atlantis, Aquatic & Coral Reef! I kollektionen ingår även nyanserna Power Pink, South Beach, Hot Hibiscus & Rosette som vi sett tidigare! 69sek styck och jag är stormförtjust i alla 5 nya nyanserna!

Även två nya nyanser på Moisturizing Lip Gloss hittar vi i denna kollektionen: Lollipop & Peach Pearl. Nyanser som ingår i kollektionen men som vi sett tidigare är: Coral Glow, Tropical Pink, Honeysuckle, Bubble Gum & Purple de Luxe. 99kr styck och Coral Glow är en stor favorit sedan tidigare och det känns som att Lollipop även kommer bli en!

Denna kollektion finns i butik mellan v.13-22 om jag förstått det hela korrekt, jag har inte sett den i butik här hemma än(?) men sen har ju jag varit bortrest i 2 veckor också så jag kan ha missat den! ;)

 

Tags : , Allmänt, Lipgloss/Läppstift etc, Makeup kollektioner., Naglar/Händer

4 Kommentarer till 'Nyheterna i Aquatic Trend Colors vår/sommar 2013 från Isadora – Love it!'

 1. Maria skriver:

  Finns på Åhlens! :)

 2. Ann-Sofie skriver:

  Underbara färger verkligen! :-)

 3. Emilia skriver:

  Atlantis ser väldigt lockande ut! :)

 4. Shortylegsbeauty skriver:

  Åååh.. jag älskar allt som har med hav att göra så jag borde ta och skaffa några av dessa… De ser alla underbara ut :) Skulle jag köpa några av dem skulle jag nog välja alla förutom Aquatic :) Det är en underbar färg, men jag dras mer åt de andra :D

Leave a Reply

CommentLuv badge