Posted by Wysteriia januari - 6 - 2013 14:02 6 COMMENTS

Hittade Night Strass och Sicilian Burgundy på Åhlens rean och kunde verkligen inte lämna dessa godingar där! För första gången i mitt liv så köpte jag ögonskuggor utan att faktiskt swatcha dom på handen innan! Men som ni ser så är pigmenteringen riktigt bra! Swatchat direkt på handen utan underlag :) Jag har aldrig testat ögonskuggor från Lancome tidigare så var lite rädd att kvalitén inte skulle vara den bästa eftersom Diors skuggor är ganska ofta dåligt pigmenterade så orolig att dessa var likadana!

Jag är så galet nöjd med mitt köp och extra roligt att få testa lite mer från Lancome som är ett ganska nytt märke för mig :)Jag har länge velat ha en riktigt fin vinröd, tänkt köpa Cranberry från MAC i hundra år men jag är galet dålig på att faktiskt unna mig smink från lite dyrare märken :/ Men denna känns som ett bra substitut även om jag måste köpa Cranberry en vacker dag ;) Nu suckar min mamma om hon läser det här och det hade säkerligen Stefan också gjort, vad ska jag med två ”likadana” nyanser till? ;) Bara vi skönhetsnördar som förstår att det finns ungefär 500 nyanser av alla färger! ;)

Lancome kostar ju lite så det är därför jag väldigt sällan provar saker från detta märken men dessa kostade 99kr styck på rean (Ord. Pris cirka 200 tror jag enligt mina google försök) och känns faktiskt värda sina slantar :) Jag hade ju dock presentkort så betalade inte en krona för dessa, superfynd med andra ord! ;)

Supernöjd med mitt reafynd! <3

Tags : , Ögonskugga, Wysteriia slösar pengar.

6 Kommentarer till 'Nytt från Lancome: Night Strass & Sicilian Burgundy.'

 1. Malin skriver:

  Fina ögonskuggor och det är alltid
  kul när man fyndar på rean. :)

 2. Honi skriver:

  Åhhhh så fina!

 3. Johanna Djerf skriver:

  oh båda ser ju helt fantastiska ut!! :D nåt i min smak ;)

 4. Malin skriver:

  Kul att du hittat något på rean! :)

 5. delinda skriver:

  Night Strass är riktigt snygg :) Gillar just dessa Lancome-skuggor, har två bruna favoriter

 6. kerstin skriver:

  Åh så fina! Jag älskar Lancome!

Leave a Reply

CommentLuv badge