Nytt i fotoväskan: Videolampa YoungNuo – 54st led.

Nytt i fotoväskan: Videolampa YoungNuo – 54st led.

Denna från Tvspelsweb trillade in hos mig strax innan jul och nu äntligen har jag köpt batterier till den! :)

Vad är då detta kanske ni undrar? Jo detta är något som förhoppningsvis kommer hjälpa mig att ta bättre produktbilder till bloggen framöver :) Jag fotar ju ganska mycket produkter som ska recenseras och det känns ganska tråkigt att fota dessa produkter många gånger men med hjälp av denna så hoppas jag kunna fota bättre bilder! :D Den har justerbar ljusstyrka i 16st olika nivåer.

Jag har bara snabbt kollat hur den fungerar men kommer visa er bilder med och utan denna så ni själva kan skapa en uppfattning om resultatet den ger! :) Jag tycker det känns jättespännande! Tyvärr så jobbar jag hela dagen imorgon så får se när jag kommer testa den till fullo men det kommer! Jag hoppas den fungerar bra för då kommer den bli välanvänd!! :D

13 svar på ”Nytt i fotoväskan: Videolampa YoungNuo – 54st led.

  1. Hej! Skulle bara vilja tipsa om min alldeles nystartade beautyblog där du kommer hitta massor av rolig skönhetsläsning, tips och inspirationer! Ta en titt vetja :)

  2. Gott nytt år! Blir spännande att se hur den funkar med ljus! Det är ett evigt mixtrande med temperaturen i kamerainställningarna, så det vore toppen att hitta något som man kunde använda jämt utan ändringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *