Posted by Wysteriia augusti - 11 - 2010 16:16 7 COMMENTS

Eleven har börjat sälja Shiseido och efter att ha tagit en snabbkoll genom sortimentet så hade jag gärna testat dessa fyra produkter.

Shiseido Makeup Accentuating Cream EyelinerEn krämig eyeliner som ger mjuka, hållbara linjer som kan varieras i tjocklek. Den är kladdfri och rekommenderas till de som önskar en vattenfast eyeliner. Jag hade verkligen behövt en vattenfast eyeliner så denna lockar! (i svart såklart)

Shiseido Pureness Mattifying Compact Oil-FreeEn oljefri foundation som ger en perfekt matt yta utan att torka ut huden. Den minimerar dessutom synligheten av porer och skyddar huden mot skadlig UV-strålning.

Shiseido Makeup Corrector PencilDenna ultra-precisionspennan döljer mörka ringar, fläckar, fina linjer, fräknar och ärr. Denna låter lite för bra för att vara sann. klart jag blir sugen på att testa den!

Shiseido Pureness Matifying Stick – Ett praktiskt oljefritt stick som glider på för att förhindra glans och minimera synligheten av porer för en varaktig, slät och matt hy. Jämnar ytstrukturen och förbättrar makeup-applicering och finish. Kanske är denna som är svaret på min glansiga t-zon som jag försöker dölja all the time? ;)

Come to mama!

Tags : , Eyeliner, Hudvård, Makeup kollektioner., Produkter., Puder/Foundation

7 Kommentarer till 'Nytt märke hos Eleven – Shiseido.'

 1. Erika skriver:

  Intressant =)

 2. Tina skriver:

  fin blogg :)

 3. Carina skriver:

  Kila in på min blogg och kolla in min önsketävling, vem vet… En av de sakerna du önskar från Shiseido kanske kan bli ditt!

 4. delinda skriver:

  Mattifying compact är riktigt nice :)

 5. Linn skriver:

  Sv: I do I do, slutar den 31 denna månad ;/

 6. delinda skriver:

  faktiskt :) jag varvade mellan den och Kanebos, bra för fet hy

 7. Sandra skriver:

  De hade jag också gärna testat :)

Leave a Reply

CommentLuv badge