Posted by Wysteriia augusti - 15 - 2012 10:34 6 COMMENTS

Igår fick jag hem ett prov av Xlash och ögonfransnäring är ju verkligen på tapeten just nu! Jag blev helt frälst i Neu Lash men eftersom Xlash har en prislapp på ungefär halva kostnaden mot Neu Lash så håller jag mina tummar och tår för att denna ska vara bättre eller minst lika bra! :)

Xlash fungerar genom förlänga ögonfransarnas växtcykel, samt stimulerar hårsäckarna vilket ger effekten att fransarna blir blir längre, tjockare och mörkare.

Xlash måste dock vänta lite eftersom jag först måste prova klart Isadoras Dynamich Lash Growth Serum.

Vill ni läsa om andras åsikter samt se före/efter bilder medan ni väntar på att jag ska testa klart så kan ni göra det här!

Tags : , Ögonfransnäring, Produkter.

6 Kommentarer till 'Ögonfransnäring: Xlash.'

 1. AnnaKaize skriver:

  Spännande! Ser fram emot att få veta vad du anser om produkterna, så att jag slipper ränna iväg o köpa en fransnäring som inte funkar. Hoppas, hoppas att nån halvbillig grej också levererar :)

 2. Anna skriver:

  Håller med AnnaKaize :D

 3. Ser också fram emot detta! Är själv ganska känslig vid fransarna så vill inte använda vad som helst. Funderar dock på att köpa Depends fransserum :)

 4. Amistres skriver:

  Tack för svaret!

  Ska bli spännande att läsa din recension senare. Jag gillar dina recensioner för du är ärlig om man kan lita på din åsikt. Dvs om du inte gillar något eller bara gillar det sådär så skriver du det tydligt även om det var en ”gåva”.

 5. Linda skriver:

  Svar: hehe ja den är rätt stor fast innehåller ändå 11 ml så det är ju mindre än OPI men men

 6. Noelia skriver:

  Testade Swiss Clinic och är så nöjd! Dom har flera produkter inom segmentet också :) Kolla in de:)

Leave a Reply

CommentLuv badge