Onsdag eller Torsdag?

Onsdag eller Torsdag?

Sitter här och har lite beslutsångest om jag ska åka till Stockholm redan på Onsdag. Jag ska ju på nyinvigningen av SKHLM på torsdagen tillsammans med många andra bloggerskor. Men det kanske är skönt att komma till Stockholm redan på onsdagen? Jag får i alla fall sova hemma hos Johan aka Mithan (ex o nära vän) ute i Rinkeyby så det är jag väldigt tacksam för. Hotellkostnader är inte riktigt något som mitt arbetslösa ass vill spendera pengar på ;)

Jag funderar på om jag ska åka ner på Onsdag och sedan hem på fredag. Låter det som en vettig plan? Då hinner jag gå på stan lite redan på onsdagen, göra mig i ordning i lugn och ro på torsdagen och träffa alla söta bloggerskor, gå på nyinvigningen samt kanske ta en drink efteråt? ;)

Jag ser verkligen framemot torsdagen. Jag kommer få träffa så många söta tjejer! :D Några bekanta ansikten (ex. Tess, Anna, Stina – bestämt dig söt?) och några jag aldrig träffat tidigare som ex. Anna! :D *Längtar*

Jag älskar min blogg. Den har gjort så jag får träffa så många underbara människor! Se bara på mig & Nadja. Vi lärde känna varandra genom bloggen och i Lördags fick jag se min underbara vän gifta sig!

10 svar på ”Onsdag eller Torsdag?

  1. kom på onsdan så du är riktigt laddad inför torsdagen!

    Vet du hur de skulle funka de där, jag fick bara en sån där inbjudan på mailen, de skulle räcka va? :S

  2. Kommer bli underbart! Ska vi mötas i stan och åka till skärholmen tillsammans?

    Jag ska gå tidigare från jobbet,men den stora frågan, vad fan ska man ha på sig??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *