Posted by Wysteriia januari - 16 - 2013 13:25 7 COMMENTS

Anti-Bleak, A Butterfly Moment, Sprung & Pink Yet Lavender.

Stay The Night, Get Your Number, The Impossible & Can´t Let Go. Dessa lacken är deras nya ”liquid sand” lack som ska lämna en yta som ska vara som smält sand på naglarna. Man ska inte använda topplack på dessa då själva basen i lacket lämnar en matt yta och själva glittret ska gnistra igenom. Något sånt ;)

Stay The Night & Pink Yet Lavender skriker favoritlack för min egen del!

Igår fick jag med mig pressprover på samarbetet med Mariah Carey och jag är väldigt nyfiken på deras Liquid Sand lack! Sedan avgudar jag glitter lack och Pink Yet Lavender ser så otroligt fint ut!

Dessa lacken släpps i butik i början av Februari och kommer kosta 150kr styck, yes även Liquid Sand lacken!

Vilket tycker du lockar mest? :)

Tags : , Bloggevent, Naglar/Händer

7 Kommentarer till 'OPI i samarbete med Mariah Carey!'

 1. emzi skriver:

  Helt underbara!

 2. Flera av lacken är riktigt fina, men jag känner nog mest för Stay the Night. Den vill jag riktigt gärna ha!

 3. Sanna skriver:

  sv: ja jag älskar oxå dessa skor, hahah de vita har en tendens att bli lite skitiga ;) Haha men det är lite en grej det oxå..då syns det att de är favoritskorna som hängt med på mycket skoj ;)

 4. The Cat skriver:

  The impossible blir första köpet!

 5. Blir spännande att se swatcher på dessa :D Funderar på att köpa några och du har plockat fram mina favoriter också så blir spännande att se om dom är lika snygga som i flaskan!

 6. Förresten jag har precis gjort om min design och har tänkt skapa en länk lista med andra nagel nördar och skönhetsbloggare då jag älskar att hitta nya bloggar och att tipsa andra så jag undrar om du vill göra ett länkbyte? ^^,

 7. The Cat skriver:

  Men när jag väl stod i butik och klämde på flaskorna och tänkte på ett speciellt tillfälle så slutade det upp med Stay the Night.. Men vänta bara till efter löning, då blir det The Impossible också!

Leave a Reply

CommentLuv badge