OPI Pink of Hearts Set

OPI Pink of Hearts Set

När jag var på pressvisningen för OPI San Francisco i början av sommaren så fick vi tjuvkika på OPI Pink of Hearts! Ett kit med två lack, rosa bandet dekaler och små kristaller. Ett kit för oss som vill visa vårt stöd för kampen mot bröstcancer! Lacken som finns i etta ser är glitterlacket More than a Glimmer och det rosa Pink-ing of you!

Efter eventet för OPI San Francisco så kallade jag More than a Glimmer för en spya ala my little pony ;) Vilket gör att jag såklart mer än gärna skulle vilja ha detta i mina ägor..haha! ;)

Kostar 270sek och säljs bland annat hos eleven.se

 

 

 

6 svar på ”OPI Pink of Hearts Set

  1. Hmpf.. Jag som inte tänkt köpa nå mer lack nu.. Meeeen, jag måste ha dessa!! Stödja rosa bandet, självklart :D Hihi.. Åsså råkade det ju vara nagellack ;) Hehe.. *klickar vidare till eleven.se …*

  2. Det är något med glitterlack som gör att jag känner att jag bara måste köpa dom :) Tyckte båda två var väldigt fina :)

  3. Åh snygga! :D

    sv; Åh, ska du det? Grattis! Härligt med ett heltidsjobb! Kul med nya arbetsuppgfiter och kollegor antar jag :D Det du gör på Coop kan du väl göra i sömnen? ;)

    Kram på dig!
    Hur var London? Och hur trivs du i lägenheten? Du måste visa fler bilder, antingen på FB eller här :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *