Posted by Wysteriia januari - 28 - 2011 11:02 5 COMMENTS

Yodel me on my cell från OPI är verkligen svårt att fånga på bild! Första bilden (ett lager lack) är utan blixt och den nedre är med blixt (och där har jag lackat två lager)! Det är grymt snyggt i alla fall och jag är supernöjd med mitt köp :) Hjärtat tyckte färgen var så fin så han hade kunnat tänka sig att lacka bilen (ja han är en bilnörd) i en liknande nyans ;) Det kommer från OPI Swiss kollektionen och kostar 150kr på Åhlens.

Eng: Yodel me on my cell from OPI’s really hard to photograph! The first picture (a layer of paint) is without flash and the bottom is with flash (I have painted two coats)! It is so lovley anyway, and I’m really happy with my purchase:) It comes from OPI Swiss collection.

Tags : , Naglar/Händer, Produkter.

5 Kommentarer till 'OPI – yodel me on my cell.'

 1. maria skriver:

  Uscha, jag tror jag ligger minus på kontot redan, eftersom jag typ levt av min jobbhandkassa. Inte bra inte! Väntar på praktiklönen, men vet inte när den kommer! Skitsurt. Och så blir det flytt nu och det kommer säkert kosta lite pengar det med. Lönen i februari kommer vara efterlängtad när den kommer den 20e!

  Lägenheten ligger i Hagsätra.

 2. Tyvär s blev de aldrig så att ja flög, då fransförlängningskursen ja skulle gå blev inställd!
  Men ja tror de va sas ja kikade på då.. GOOGLA ”Billiga flyg till umeå” :)

 3. Kashaya skriver:

  Såg riktigt fin ut.=)

 4. madde skriver:

  Ursnyggt lack!

Leave a Reply

CommentLuv badge