Posted by Wysteriia juni - 4 - 2015 17:30 3 COMMENTS

_MG_0341 _MG_0345

Det känns som detta inte är e dag för sent! Jag ska äntligen testa den ombloggade och omtyckta Pro Longwear Concealer från MAC! Nätshoppare som jag är dock så har jag gissat mig till att nyansen NW15 kanske (vi får hoppas på det) funkar någorlunda åt mig!

MAC Pro Longwear Concealer är väldigt lätt i konsistensen men ska ge en medel till full täckning och med en hållbarhet på 15 timmar. Den ska dölja och korrigera ringar under ögonen och det är väl främst där jag har tänkt testa denna, jag hoppas jag får säga bye bye till min trötta blick!

Kostar 175sek hos kicks.se och jag hoppas att den ska leva upp till mina förväntningar…och att jag valt en nyans som ska passa hyffsat ;)

Tags : , Concealer

3 Kommentarer till 'På tiden jag testar: MAC Pro Longwear Concealer!'

 1. Anki skriver:

  Ja du är ju inte sist iaf, jag har haft den i korgen flera ggr, men sen tänkt att det är kanske bättre att testa i butik iaf..men jag är ju också en nätshoppare;) Jag har tänkt på NW 20 till mej. Följer ditt testande med spänning.
  Anki recently posted…catrice greyday.My Profile

 2. Sara skriver:

  Den måste ju vara helt fantastisk med tanke på hur deras founation är! :)
  Sara recently posted…Purple hair – OlaplexMy Profile

 3. […] ett tag sedan så klickade jag hem en MAC Pro Longwear Concealer från Kicks.se och nu är det dags att lämna ett litet omdöme! På kicks.se så kan man läsa […]

Leave a Reply

CommentLuv badge