Pür Minerals kommer snart till Sverige!

Pür Minerals kommer snart till Sverige!

I fredags fick jag den stora äran att medverka på en pressfrukost där Pür minerals presenterades av Kraft Cosmetics och ingen mindre än miss usa 2000 Lynnette Cole! Lynnette har nämligen jobbat med Pür i ett flertal år och berättade för oss om detta hudvårdande makeupmärke och dess effekt samt mer ingående om deras sortiment! Grymt vacker och intressant att lyssna till!

Anledningen att jag kallar det hudvårdande makeup är att deras studier visar att deras makeup, tillsammans med bra hudvård såklart, förbättrar huden. Anledningen till detta ska bland annat vara  Ceretin Complex och Waltheria extrakt som arbetar för att förhindra och avbryta hudproblem, fina linjer, fläckar med mera. Är ni nyfikna så kolla in klippet här.

Lynnette demade på en väldigt söt modell med produkter från Pür Minerals samtidigt som hon berättade lite om produkterna och vi fick klämma och känna lite! Dessutom så fick jag en komplimang för mina ”cat eyes” mitt uppe i alltihopa och jag lyckades bara harkla ur mig ett ”thank you” jättesvagt. hahaha! ;)

Lite av allt smink som vi fick klämma och känna på!

Läppstiftsnörden fick såklart lov titta närmare på läppstiften. Gillar verkligen det närmast till höger! 195sek kommer läppstiften kosta när dom kommer ut.

Hot Rocks som Lynnette använt på modellen hon demade på bland annat. Vi fick även med oss denna hem och den kommer nog bli en given favorit! :) Kommer kosta 295sek när dom finns i butik.

Deras Cream Eye Shadow är jag ruskigt nyfiken på! Den lila var riktigt fin irl. Kommer kosta 195sek när dom kommer ut i butik.

Universal Marble powder var en av Lynnettes egna favoriter om jag kommer ihåg korrekt, hon älskade bronzing powder nämligen :) Och med denna kan man använda som bronzer, till kinderna, ögonen och läpparna. 295sek när den kommer ut i butik.

Jag kände verkligen ”Åh wow” efter mitt första möte med Pür Minerals och jag hoppas verkligen att produkterna kommer vara lika fantastiska som jag inbillar mig att dom är! Vi fick självklart med oss lite prover hem och idag är första gången som jag testar produkterna så jag vet väl inom en snar framtid vad jag tycker om dom.

Alltid lika kul att träffa andra som älskar skönhet så var glad att få träffa Delinda, Tina, Carina, Des & Elin :)

Så senare ikväll kommer det upp ett inlägg med dagens makeup ala nästan allt från Pür Minerals ;)

Pür Minerals kommer finnas till försäljning från och med April 2012.

Vad tycker ni, låter Pür Minerals intressant?

9 svar på ”Pür Minerals kommer snart till Sverige!

  1. Jag tror ju inte riktigt på att smink förändrar hy som på bilderna med det rynkiga ögat :P
    men lystern i hyn på den blonda tjejen ser helt fantastisk ut tycker jag! (sen vet jag ju inte hur hon såg ut osminkad)
    Hot Rocks ser ut att vara en perfekt färg o läckert att det ser ut som stenar i förpackningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *