Rapsodine lanserar serien Ekoraps.

Rapsodine lanserar serien Ekoraps.

Jag har testat ett fåtal produkter från Rapsodine men aldrig fallit riktigt pladask men nu när jag läser om Ekoraps som är deras nya serie så känner jag hur glad min torra vinterkropp kommer bli av dessa produkter! Ekoraps är en ekologisk hudvårdsserie som är baseras på svensk ekologisk rapsolja. Bara ordet rapsolja får mig att känna att det här kommer vara bra grejjor! Vi kan ju i alla fall hoppas att min magkänsla har rätt!

 

Ekoraps Bodybutter

Denna produkt innehåller till 95,1% ekologiska råvaror. Den innehåller en hög andel svensk ekologisk rapsolja och ekologiskt kakaosmör som mjukgör, återfuktar och skydar huden. Rapsoljan är rik på naturliga E-vitaminer och antioxidanter. Den är även berikad med fuktgivande extrakt från sockerrör och vårdande provitamin B5.

Pris: 299kr

 

Ekoraps Body Shower.

Denna produkt innehåller till 90% ekologiska råvaror. Det är en len och milt rengörande duschkräm som är berikad med svensk ekologisk rapsolja (såklart!) och ett fuktgivande extrakt från sockerrör. Den rengör och återfuktar huden och motverkar att den blir uttorkad! Denna passa alla hudtyper men speciellt den torra och känsliga hudtypen.

Pris: 129kr

Rent spontant så känner jag att duschkrämen nog kan bli en favorit. Jag nästan hoppas att den ska vara sådär ”oljig” i konsistensen för då brukar dom återfukta min hud riktigt bra i alla fall och dessutom så fungerar såna duschkrämer bättre än bra att ha när man rakar benen och sånt gillar jag!

I slutet av Januari kommer ni hitta dessa i utvalda butiker och på rapsodine.se

5 svar på ”Rapsodine lanserar serien Ekoraps.

  1. Eller så kör du med helt vanlig rapsolja åt din torra kropp… Funkar utmärkt istället för babyolja att smörja sig med! Jag kör med Rapsodine schampoo och balsam nu, funkar helt ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *