Posted by Wysteriia september - 2 - 2014 13:24 8 COMMENTS

_MG_3604
Om produkten: Skinny Liquid Eyeliner ska vara lätt att applicera, vara pigmentrik, ska inte smula eller kladda, hålla upp till 12 timmar och ge en blank yta.

_MG_3608
Alltså, jag vet inte om jag fått ett måndagsexemplar eller om den verkligen är så här dålig? Det streck med mest svärta är det jag gjort sist och efter att jag blött spetsen på eyelinern. Jag upplevde den som torr redan efter 3 användningar och har verkligen fått kämpa med att få ut färg och det är inget jag har tid att syssla med på morgonkvisten innan jobbet.

Väl på plats så sitter den sjukt bra men allt jobb jag får lägga ner på att öht få ut färg, vilket gör den väldigt svår applicerad, är inte värt att den sitter bra.

Betyg: 1/5
Köpa igen: Hell no!
Finns att köpa:kicks för 119sek

Short translate: Hmm….not buying again.

Tags : , Eyeliner

8 Kommentarer till 'Recension: Eyeko Skinny Liquid Eyeliner.'

 1. Shortylegsbeauty skriver:

  Oj nej så tråkigt att den verkade vara så dålig. Jag har problem med att använda flytande eyeliner överlag så jag har helt skippat det och bara använder gel liners :)Det är så irriterande då man har en produkt som påstås kunna göra ett som annat och sedan visar det sig att den inte gör något utav det som den sägs kunna göra. Kanske det var, som du skrev, ett måndagsexemplar :(
  xx
  Shortylegsbeauty recently posted…IsaDora Dynamic Lash Growth Serum – A ReviewMy Profile

 2. Therese skriver:

  Men åh vad intressant! Jag undrade själv om jag fått ett måndagsexemplar, för jag har upplevt precis samma sak! Kommer inte heller att köpa den igen, inte en chans!
  Therese recently posted…Musikhöst 2014My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Då måste det ju vara ett ganska så vanligt problem med just denna! Jag har slängt min till och med..en eyeliner ska ju gå att använda fler ggr innan den börjar bete sig som färgen är ”slut” :/

 3. Camilla skriver:

  Men åh, du måste ha fått ett måndagsexemplar. Om det inte vore för mina tåriga ögon skulle jag använda den här varje dag. Mitt exemplar är kolsvart och väldigt lätt att jobba med. Om du brukar gilla flytande eyeliner så rekommenderar jag att du testar den igen.
  Camilla recently posted…FOTD – YesterdayMy Profile

 4. Annika B skriver:

  Såg recentioner på den eftersom de hade ett prenumerationserbjudande på Style by med mascara och den linern (tror jag det var) Det var inte bara du som var den enda som hade samma åsikter om den, önskar jag googlat den innan jag tog erbjudandet, men skinny mascaran gillar jag iallafall

  1. Wysteriia skriver:

   Nej det verkar vara fler som kommenterat hos mig som fått samma uppfattning av den faktiskt! :/

 5. Lenore skriver:

  Min var också kass som jag köpte typ för ett år sen, men gick tillbaka till kicks och fick en ny – den mår betydligt bättre.
  Lenore recently posted…KlassåterträffMy Profile

 6. […] trodde först att jag fått ett måndagsexemplar, men sedan såg jag att Wysteriia har precis samma upplevelse av Skinny Liquid Eyeliner. Så den är kanske inte bättre än så här. Synd, för jag gillade den fina spetsen och den […]

Leave a Reply

CommentLuv badge