Recension: Formula 10.0.6 Overnight success.

Recension: Formula 10.0.6 Overnight success.

Tidigare så har jag gjort ett informations inlägg om Formula 10.0.6 Overnight Success här. Jag har testat den några gånger nu och känner att det är dags för recension! Denna produkt är först och främst till problemhy vilket jag inte kan påstå att jag har men då och då dyker det ju upp någon elaking så då har jag använt dessa små lappar samt att jag testat att ha dom på områden där jag upplevt att jag haft stora porer.

Man ska använda dessa på rengjord hy och dessa små plåster ska sitta på själva problemområdet under natten och på morgonen så ska man försiktigt ta bort plåstret och sedan tvätta ansiktet som vanligt. De verkande ingredienserna i dessa plåster är Tea Tree – Effektiv ingrediens med antibakteriell och antiseptiska egenskaper. Druvkärnor – Dämpar rödhet. Är även rik på vitamin C och enzymer som skyddar huden mot luftföroreningar.

Vad tycker då jag om denna produkten? Jag märker att den är ”uttorkande” mot finnar då dom ”krymper ihop” under natten men dom försvinner inte helt, men mina småttingar försvinner nästan helt. Det dumma är att området runt finnen också verkar bli lite uttorkat då huden som plåstret har suttit vi blir svårt att sminka dagen efter. Det fäste ingen mineralfoundation på det området och jag fick små ringar i ansiktet! Inte jättetydliga men man ser dom, helt klart. På de områden jag tänkte se om den hjälpte mot lite större porer så såg jag ingen skillnad alls.

För mig som inte har så jättestora problem med min hy så är väl dessa overnight success lite bortkastade pengar då dom ändå kostar 99kr per ask men varje ask innehåller verkligen X antal plåster så dom räcker nog en halv evighet!

Finns på Åhlens för 99kr styck!

5 svar på ”Recension: Formula 10.0.6 Overnight success.

  1. Jag hade ansiktstvätt från samma märke, och den va rejält uttorkande! Nu på vintern gick det inte alls att använda den, så jag slängde faktiskt det som var kvar här om dagen.. Vilket jag inte tycker om att göra.

    1. Svar till maria: Nej tråkigt när man inte riktigt kommer överens med en produkt! Aldrig kul att slänga men hellre det kanske än att använda en produkt som inte passar :P

  2. Köpte en påse med sånna där overnigth success formula 10.6 häromdagen, rekomenderar dom verkligen inte! Jag fick stora runda röda fläckar där plåstren hade suttit och den gick inte att sminka över, dem blev bara rödare. Mina finnar försvann inte utan jag fick bara mer! Och blev alldeles röd i ansiktet!!! En skit produkt helt enkelt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *