Recension: Garnier Eye Make-up Remover 2in1!

Recension: Garnier Eye Make-up Remover 2in1!

_MG_9572

Garnier har ju lanserat en tvåfasremover (en vattenbaserad och en oljebaserad del så denna ska skakas innan användning) som inte bara ska ta bort makeup utan även stärka fransarna! Den ska även ta bort vattenfastmakeup och inte heller lämna en hinna på ögonen!

Jag har sett flera som har hyllat denna och ett flertal som verkar känna som mig – den är bra men inte så mycket mer. Jag kan inte påstå att jag upplevt att mina fransar mått varken sämre eller bättre när jag använt denna och tyvärr så tar den inte bort makeup så pass effektivt som jag önskar att den gjorde! Den biter på vattenfast mascara och eyeliner utan problem men många gånger så sitter det lite mascararester kvar och jag upplever att jag måste låta denna remover verka längre än tex TBS Camomille Waterproof remover.

Även om detta är en budgetremover så föredrar jag TBS Camomille Waterproof eye & lip makeup remover som kostar lite mer (145sek för 150ml ) då den är mycket mer effektiv och det går så mycket snabbare att tvätta av sig ögonmakeupen på kvällen och den tar verkligen med sig ALLT. När jag tvättar bort sminket för kvällen…ja då vill jag bara gå och lägga mig och inte gnugga ögonen en extra gång ;)

Bra remover men inte den bästa jag testat!

Köpa igen: Står jag på Åhléns och har beslutsångest och behöver en remover NU så är 55sek inget att bråka om, jag tar den!
Betyg: 3/5 – inte tillräckligt effektiv för min del & jag kan inte påstå att jag märker av att fransarna mår bättre.

2 svar på ”Recension: Garnier Eye Make-up Remover 2in1!

  1. Intressant att se vad du tycker om den. Själv köpte jag den efter att så många hyllat den. Jag tyckte nog att den var helt ok, men jag använder nästan bara smink som inte är vattenfast, så det brukar inte vara så svårt att få bort. Men skulle nog också vilja ha nåt mer effektivt om jag hade vattenfast smink nån gång.

  2. Kan hålla med din recension där ! Visste dock inte att man skulle skaka på den så får testa det nu xD Petronella som börjat med mascara som använder den mest .. Hon upplever att hon får gnugga rejält med den iaf för att få bort allt ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *