Posted by Wysteriia februari - 2 - 2012 16:26 3 COMMENTS


I Onsdags kväll färgade jag son sagt håret med Garnier Nordic Essentials i nyansen Brun. Den ska täcka grått hår till 100% och är en permanent färg! Jag testade som sagt denna då den enbart kostade 54kr och just nu är jag glad att den inte kostade mer ;)

Jag tycker inte att nyansen Brun blev så pass brun som förpackningen visar utan bra mycket ljusare. Jag köper dessutom alltid nyansen Brun då jag lärt mig att Brun = mörkbrunt tametusan jämt! Men inte denna gången såklart ;) Typiskt!

Man ser ganska tydligt att min utväxt fortfarande är väldigt markant då den inte blev så mörk som jag trodde + att den inte alls täckte grått hår till 100% trots att jag satt 10 min extra som man skulle för att täcka gråa strån.

Nej, den här kan man skippa enligt mitt tycke och smak när det gäller hårfärg om det nu inte är mörk man vill bli + inte har några gråa strån att täcka. Jag färgar/tonar för att få bort gråa strån + för att bli mörkbrun istället för brun.

(Tidsinställt inlägg, är nog på väg till båten nu för att åka till Tallinn! Wiiiie :D)

Tags : , Allmänt, Hårvård, Produkter.

3 Kommentarer till 'Recension: Garnier Nordic Essentials.'

  1. Sandra skriver:

    Hoppas ni har det bra i Tallin!! Förresten så har jag länkat till allice.se från min blogg om det är ok? :)

  2. Anna skriver:

    Färgerna från Syoss är toppen :D

  3. […] färgade jag ju håret med en hårfärg från Garnier och blev väl tyvärr inte jättenöjd med den bruna nyansen….det kan ju inte bli lika […]

Leave a Reply

CommentLuv badge