Posted by Wysteriia december - 5 - 2012 11:25 4 COMMENTS

 

Om produkten: Ginger Sparkle Body Polish är en kroppspeeling i Limited Edition som kommer i en smidig tub! Detta är en scrub som är skonsam nog att använda dagligen och har en doft av pepparkaka (ginger) och ska lämna huden sammerslen!

Detta tycker jag om Ginger Sparkle Body Polish: Ginger Sparkle är faktiskt den doften jag gillar minst ur The Body Shops julkollektion men när jag använt denna produkten och luktar på huden så luktar det sååå gott! Den blir inte lika stark efter användning och helt plötsligt så doftar den mumma istället!

Kornen i denna är riktigt riktigt sköna och den är enkel att anpassa rivigheten på. Jag som gillar när dom är lite riviga behöver bara trycka lite hårdare med handen mot huden för att få den precis som jag vill ha den! Så med lättare beröring så blir detta mer en ”body polish” medan jag tar i lite mer och då blir den perfekt!

En riktigt bra Body Polish och jag gillar verkligen kornen i denna, är supernöjd!

Köpa igen? Ja jag kan helt klart tänka mig en till Body Polish när denna är slut.
Betyg: 5/5
Finns att köpa här: The Body Shop för 145kr 200ml

 

Tags : , Hudvård

4 Kommentarer till 'Recension: Ginger Sparkle Body Polish.'

 1. Annster skriver:

  Ser intressant ut :)

 2. Anna skriver:

  Det lät ju inte dumt… Hörde lite skvaller förra veckan om att The Body Shop skulle slå upp dörrarna här i Övik igen i lördags :D Ska bli kul att titta in dit nästa gång man ska till stan :)

 3. åh måste verkligen testa den där, har inte hunnit göra det än :D

 4. IDASWARDROBE.com skriver:

  Den låter toppen! Spännande doft också! :)
  Kram

Leave a Reply

CommentLuv badge