Recension: Hårvård från Vision Haircare!

Recension: Hårvård från Vision Haircare!

Kortfattat: Ta och köp!

Lite längre recension:
Moisturizing Shampoo –  Alltså…BÄSTA Schampot jag någonsin testat! Det känns ju som att schamponera in håret i någon gudomlig halvlöddrig olja! Jag blev så förvånad när jag använde denna första gången för känslan var helt underbar! Kände på en gång att det här schampot kommer vara mitt nya schampo som alltid finns hemma! 109sek hos lyko.se, ja men det är taget!

Easy Conditioner – Inte samma woooooooooooooooow-känsla som med schampot men jag som har väldigt långt och torrt hår kan faktiskt borsta håret utan att använda hårinpackning, hårolja, leave-in eller liknande när jag enbart kör på schampoot och balsamet ihop och det mina vänner, det händer inte ofta! Även denna 109sek hos lyko.se, ja men det är taget!

Smooth Creaminal – Alltså eftersom schampot och balsamet fungerat så jäkla klockrent ihop på mitt hår så har jag inte känt behovet av att använda denna efter varje dusch! Så jag har helt enkelt testat denna även efter andra schampon/balsam som jag inte fått samma woooooow-känsla av! Ingen wow-känsla av denna men den är riktigt riktigt bra! Håret blir lätt att borsta, jag får ingen känsla av att produkten tynger ner mitt hår, jag behöver dessutom använda väldigt lite till mitt långa hår (gud vad jag känner att jag måste ta typ halva flaskan en del gånger till mitt hår…haha!) så ja den gör helt klart sitt jobb och den funkar men jag har har testat produkter som haft det där lilla extra mer än denna helt klart! 129sek hos lyko.se, den funkar men jag kommer inte köpa den igen!

Ja men 2 av 3 var väl inte så dåligt av Vision Haircare, jag är faktiskt imponerad och håller redan nu på att klicka hem schampoflaska nummer 2!

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”Recension: Hårvård från Vision Haircare!

    1. Jag har tyvärr ingen information om detta så du får vända dig till: http://www.visionhaircare.com/ :) Dom hade tyvärr ingen information om det på hemsidan vad jag kan se?! Så i värsta fall kanske du får kontakta dom direkt för ett mer korrekt svar! :)

  1. Tack för svar :)
    Har skickat in samma fråga till företaget men inte fått något svar …. än ?!
    Är där ingen innehållsförteckning på produkten ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *