Recension: Isadora Build-Up Mascara.

Recension: Isadora Build-Up Mascara.

Om produkten: Bygg upp önskad volym, snabbtorkande, enkel att applicera i flera lager utan klumpar, XL-applikator med separerande, kilformande borstfibrer för volym och separation vid applicering. Ska sitta länge, inte kladda samt vara fuktsäker. Oparfymerat. Kliniskt testat. 119kr för 12ml och finns i 6 nyanser.

Min åsikt om produkten: Jag hade verkligen noll förväntningar på denna men måste säga att jag blev positivt överraskad! Väldigt enkel att bygga på volym med, smular inte och kladdar inte av sig på locken. Jag gillar borsten då jag föredrar borstar som är lite större, upplever det att det är enklare att få volym med större borstar. Jag har inget negativt alls som jag känner att jag kan påpeka om dennam mascaran. Den är inte lika grym som Big Bold menden är riktigt bra!

Betyg: 4/5 kan inte ge den full pott då Big Bold är bättre volymmässigt ;)

4 svar på ”Recension: Isadora Build-Up Mascara.

  1. Jag är faktiskt väldigt nyfiken på Big Bold mascaran då jag har hört flera berömma den. Så nästa gång det är dags att köpa mascara så blir det nog den. :-)

    1. Svar till Johanna: Några veckor? Hur många då? En Mascara börjar nämligen fälla när den blir gammal :) Och använder du en mascara dagligen så brukar den bli gammal efter cirka 1-2 månader :) Efter tre SKA man byta! :) Ett tips är att ALDRIG pumpa mascara borsten upp och ner när du ska ta mer mascara för då pumpar du i mer luft i behållaren och mascaran torkar fortare = fäller fortare. SNURRA borsten i behållaren om du inte redan gör det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *