Recension: Kicks Trio Cover Perfect Concealer.

Recension: Kicks Trio Cover Perfect Concealer.

Om produkten: Den gula concealern används på röda områden för att täcka fläckar och blodkärl. Den orange-röda concealern täcker blå områden som mörka ringar under ögonen. Den beiga concealern lyser upp och fräschar till hudtonen. Denna inehåller jojobaolja som mjukar upp huden och motverkar att den blir torr. Den är anti-oxiderande, lugnande och utjämnande. Den ska dessutom passa alla hudtyper. 2,4gram för 139kr och den säljs här hos kicks.se

Min åsikt om produkten: Jag gillar verkligen den lätta formulan som denna produkten har, det är enkelt att applicera concealer enbart där det behövs efter att jag applicerat foundation. För oftast behöver jag bara täcka det mörka under ögonen efter att jag använt foundation så då är en concealer som man enkelt applicerar ovanpå sin foundation väldigt tacksam att använda. På så sätt så använder jag inte mer basprodukter än jag faktiskt behöver då min foundation oftast täcker mina ojämnheter väldigt bra.

Som ni ser på bilden ovan så täcker den skavanker väldigt bra och jag har inget att klaga på när det gäller hållbarheten heller faktiskt. Jag tycker det här är en helt ok concealer. Det enda jag kan komma på att klaga på är att 2,4 gram för 139kr är ganska lite produkt för pengarna om man jämför med andra kända concealer palletter som cover all mix från makeupstore där du får 13gram för 285kr eller Wet n Wild paletten fär du får 6,5gram för 59kr. Så jag hade hellre sett en liten annan prislapp på denna produkten.

Men den är riktigt behaglig, täckande, hållbar och mjuk i konsistensen så förutom prislappen så gillar jag denna men mängden produkt för pengarna gör att jag inte kommer satsa på denna igen.

Köpa igen: Även om jag gillar den så nej, möjligtvis om priset sänks eller om den är på rea.
Betyg: 4/5
Finns att köpa här: Kicks.se

7 svar på ”Recension: Kicks Trio Cover Perfect Concealer.

  1. Jag var på Kicks i jönköping och spanade in deras märke. Men inte en ända jävla prislapp satt uppe. Dåligt tycke jag. Jag har inte lust att fråga om vad varenda produkt kostar..så inget blev inhandlat även om jag var sugen. Gick in o kollade deras hemsida sen…men alltså hur svårt kan det va o ha priser uppsatta i butik?? haha nu var jag gnällig :)

    1. Svar till Sandra: Du jag förstår ditt gnäll! Jag blir lika irriterad över en sådan sak ;) Hade dom inte hunnit kanske..? Hoppas dom sätter upp priser i alla fall..man tappar ju intresset mnär man inte ser vad det kostar…iaf jag ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *