Posted by Wysteriia augusti - 8 - 2011 20:04 13 COMMENTS

Jag köpte denna foundation på REA hos H&M för en tid sedan och nu har jag använt slut på den så det är nog dags för en liten recension. Detta är en flytande foundation med Vitamin E som ska anpassa sig efter din hudton! Och jag måste säga att den verkligen är flytande, man får passa sig så det inte rinner ut av produkten när man tar av eller sätter på korken! Jag älskar täckningen denna ger, jag har inte använt någon concealer en enda gång när jag använt denna! Den sitter hyffsat från morgon till kväll, jag har märkt flera gånger att jag ”tappat” foundation på näsan. Jag vet inte om jag upplever att den anpassar sig efter hudtonen..i början var denna på tok för rosa för mig och i en del ljus så upplever jag den fortfarande lite för rosa men eftersom jag själv gått från likblek till ”bara” blek så har den på senare tid fungerat helt ok på mig! Lagom tills produkten tog slut ;)

Helt ok budgetprodukt som jag skulle kunna tänka mig använda fler gånger tack vare att den täcker alla skavanker så bra!

Här kan ni läsa mer om denna!

Tags : , Allmänt, Produkter., Puder/Foundation

13 Kommentarer till 'Recension: Maybelline Affinitone foundation.'

 1. Josephine skriver:

  Den har jag haft och den är helt okej! :)

 2. Glitter Sisters skriver:

  Pratade med min vän om just den här foundationen och hon var skitsur eftersom den har slutat göras. Hon hade visserligen bara kollat på Åhléns och där fanns den inte längre. Var det länge sedan du köpte din? /N

  1. Wysteriia skriver:

   Ja jag funderade när jag köpte den på rea om det berodde på att den skulle utgå? Köpte den nämligen bara för 50kr! Men dom har den fortfarande på hemsidan så intalade mig själv att jag nog trodde fel ;) Men kanske trodde rätt ändå då…var nog för cirka 1 månad sen jag köpte den! Men jag vet att jag har sett den efter det också men dåligt kom ihåg vart men måste varit lindex, cubus eller åhlens då jag inte har tillgång till så många andra affärer ;) Du får säga åt henne att ut och leta för den finns säkert kvar lite här och där även om den ska utgå..så får hon hamstra :)

 3. Ann skriver:

  Ser ut att vara en bra och täckande foundation, ett plus också att hitta den på REAn :)

 4. Caroline skriver:

  Jag är dönyfiken på Maybellines Dream Liquid Mousse Foundation, tror inte den finns i sverige och verkar vara allmänt svår att få tag på via nätet också…

 5. det är min favvofoundation, love it brukar blanda light och golden beige.

 6. nu har jag iofs inte haft foundation så himla mycket alls i sommar men ja golden beige brukar funka enskilt nu under sommaren light beige mitt på vintern och sen blandar jag resten av tiden =)

  har kört den där i 2 år nu tror jag. bästelibäst =)

 7. SminkElin skriver:

  Svar: Men tack! :D

  Gud vad bra täckning den ser ut att ha. Toppen ju. Ännu roligare att ha hittat den på rea ;)

 8. Caroline skriver:

  Visst är det! Vill ha en från Bourjois Healthy Mix också men den är rätt svårfångad också. Men denna liquid mousse ska man kunna hålla flaskan uppochner utan att den rinner, fast den är flytande, ganska kul! Läst lite här och var att det ska vara ett substitut för MAC Studio Fluid Fix.

 9. Bitte Kråkbo skriver:

  Blev så nyfiken och behövde ändå en ny foundation så nu är den hemklickad

 10. […] lite mer åt det transparenta hållet men den har en rosa ton i sig. När jag använde denna till Maybelline Affinitone så blev jag blankare snabbare än vad jag blir när jag använder denna över Nivea Ideal Finish […]

 11. OElak skriver:

  Tycker inte att det ser så bra ut, du ser likblek ut. :/ Finishen påminner om gips…

  1. Wysteriia skriver:

   Hejsan ”Steve Doody” på Facebook! När man tar bort all rodnad från mitt ansikte så är jag ganska likblek ;) Har jag mörkare foundation så får jag istället en fjortisrand vilket inte är något jag eftersträvar. Och då jag inte solar så förblir jag blek :) Vilket jag dock tycker är snyggt!

Leave a Reply

CommentLuv badge