Posted by Wysteriia maj - 6 - 2015 23:27 1 COMMENT

Nu har jag använt Melvita Gentle Cleansing Jelly i cirka 9 veckor och tänkte att det var dags för en liten recension! :)

Om produkten:
Kortfattat så ska denna avlägsna make-up och orenheter, göra huden mjuk och behaglig. 99% av de totala ingredienserna är från naturligt ursprung och 10%av de totala ingredienserna är från ekologiskt jordbruk.
Och efter att ett test gjorts på 25 kvinnor under 4 veckor (enligt feelunique.com) där dom upplevt:
– Huden är mjukare: 100%
– Huden är klar: 100%
– Hud balans bevaras: 96%
– Huden är återfuktad: 92%

Min åsikt om produkten:
Melvita Gentle Cleansing Jelly lämnar huden både mjuk, behaglig och återfuktad och är riktigt behaglig att använda! Jag tycker att min hy har mått väldigt bra under dessa veckor men ibland så har jag upplevt orenheter på hakpartiet (problemområde) och fått ta till en mer djuprengörande ansiktsmask just där! Jag har inte upplevt att huden varit torr på jobbet (jobbar i halvdålig luft) så produkten känns inte alls uttorkande!

Melvita Gentle Cleansing Jelly avlägsnar makeup lite beroende på hur mycket smink och vilket typ av smink jag har på mig! Makeup mer åt det neutrala hållet ja, mer partymakeup så nej.

Första gången jag använde den dock så slogs jag av hur stark doft produkten hade! Detta verkar dock vara något min näsa vant sig vid för nu tycker jag den inte luktar speciellt mycket längre men vid första användningen så trodde jag att jag inte skulle vilja använda Melvita Gentle Cleansing Jelly hur länge som helst pga just doften så den upplevs som lite väl stark i början men verkar som jag vande mig? :)

Om huden känns mer klar och mer mjuk än innan kan jag inte riktigt svara på men nog tycker jag att hudens balans har bevarats och att huden är återfuktad!

Betyg: 4/5
Finns att köpa här: feelunique.com 

Tags : , Hudvård

En Kommentar till 'Recension: Melvita Gentle Cleansing Jelly'

  1. Lackert skriver:

    Låter som en bra produkt och jag kan ju inte låta bli att tycka att flaskan ser fin ut :)
    Lackert recently posted…Ciaté – Speed CoatMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge