Posted by Wysteriia juni - 11 - 2011 7:23 5 COMMENTS

Om produkten: Natural Blend Lip Shimmer från Wet n Wild ger strålande skimmer och lysande färger till dina läppar. Läppglanset är godkänd av Natural Products Association och är gjorda på helt naturliga ingridienser. Produkten innehåller en lugnande ingridiens med en något kylande effekt vilket gör den mycket behaglig på läppen. Berikad med vitaminer och naturliga oljor för att hålla läpparna återfuktade.

Min åsikt om produkten: Jag har denna i nyansen ”berry” och jag gillar den som tusan! :) Nyansen är perfekt för mig tycker jag :) Innehåller även lite skimmer men absolut inte för mycket utan lagom mängd så man även kan bära denna till vardags :) Själva produkten är ett stift som man skruvar upp och jag tycker det är enkelt att applicera. Men precis som andra stift så får man se till så det inte ligger i värmen för då mjuknar det. Produkten har en lite mintig känsla som jag verkligen gillar! Jag har även testat att ha ett genomskinligt gloss över denna and i liked it :) Riktigt bra budgetprodukt och den är värd sina 39kr! :)

Köpt hos Nelly, direktlänk här.

Tags : , Lipgloss/Läppstift etc, Produkter.

5 Kommentarer till 'Recension: Natural Blend Lip Shimmer från Wet n Wild.'

 1. Anneli skriver:

  Sv: Trevligt, såg att det blev lite shopping där också :) Sånt är alltid nice.
  Njae, det blev inte så mycket gjort haha. Fixade hemma lite, städade och sånt tråk som måste göras :( Men skönt när det är gjort iaf. Sen blev det en lugn kväll efter det :)

 2. Ninni skriver:

  Jag har ett likadant fast i färgen 102 (står inget namn och jag köpte mitt i NY). Det är superskönt på läpparna fast för mycket babyrosa färg och skimmer. Men eftersom det är så skönt på läpparna så har jag det när jag är hemma och ingen ser, det är mjukt och skönt som ett cerat och har precis lagom mycket mintsmak.

 3. hittar aldrit rätt till mina läppar :/

 4. Agnes skriver:

  Ser jätte fint ut! Ett sånt skulle jag vilja ha, får hoppas att det finns på Ullared när jag ska dit i slutet av sommaren (a)

 5. lisette skriver:

  väldigt fin och mjuk nyans. med det nya färgen i håret har jag mer och mer kärat ne rmig i sådana färger :)

Leave a Reply

CommentLuv badge